Επίσκεψη κλιμακίου της ΔΗ.ΣΥ.Ε. του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας στην Κοζάνη

439

Επίσκεψη κλιμακίου της ΔΗ.ΣΥ.Ε. του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας στην Κοζάνη στο πλαίσιο ενημέρωσης των τραπεζοϋπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας σε όλη την Ελλάδα για τις σημαντικές εξελίξεις στον τραπεζικό κλάδο.

Ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. αποτελούσε, αποτελεί και θα συνεχίσει να αποτελεί τον μοναδικό θεματοφύλακα των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα.Ο καθημερινός αγώνας για την υπεράσπιση της εργασίας, των εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, των συλλογικών μας θεσμών, συνεχίζει να αποτελεί την πρώτη και την απόλυτη προτεραιότητα του ΣΥΕΤΕ.

Ο ρόλος του ΣΥΕΤΕ και των εργαζομένων στην πορεία της Εθνικής Τράπεζας είναι αναντικατάστατος.Μαζί θα αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση. Μαζί προχωράμε, με πίστη, με ενότητα, με αυτοπεποίθηση για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο και ασφαλέστερο αύριο για όλους τους εργαζόμενους στην Εθνική Τράπεζα.

Στις κρίσιμες συνθήκες που βιώνουμε, αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες διεξοδικής ενημέρωσης των συναδέλφων. Σήμερα βρεθήκαμε στην Κοζάνη.

Συζητήσαμε για το νέο περιβάλλον που αντιμετωπίζουμε, τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις, την προοπτική για το Ταμείο υγείας Προσωπικού ΕθνικήςΤράπεζας (ΤΥΠΕΤ).

Το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας είναι ο ασφαλιστικός φορέας των εργαζομένων & των συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας και του Ομίλου.

Στόχος του Ταμείου Υγείας είναι η ποιοτική πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας και η παροχή κοινωνικής μέριμνας στα ασφαλισμένα μέλη του ΤΥΠΕΤ.

Η ενημέρωση και η συμμετοχή αποτελεί δύναμη !!!
Αυτή τη δύναμη θα αξιοποιήσουμε, μαζί με τους εργαζόμενους, για να συνεχίσουμε με ασφάλεια και προοπτική για το μέλλον.

Φωτογραφίες από την επίσκεψη του κλιμακίου στην Κοζάνη :

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ