“Φόρτωσε” η Νικολούλη με τηλεθεάτρια από τη Λάρισα. “Να σου πω κοπέλα μου γλυκιά…” (ΒΙΝΤΕΟ)

765

Με την υπόθεση εξαφάνισης του 43χρονου Θοδωρή Σελεμετζίδη ασχολήθηκε χθες η εκπομπή “Φως στο τούνελ”. Ο κτηνοτρόφος που έμενε στον Τύρναβο και ασχολούνταν και με ηλεκτρολογικές εργασίες, αγνοείται από την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022. Τα ίχνη του χάθηκαν στη Λάρισα όπου είχε πάει για κάποιες δουλειές. Εκείνο το μεσημέρι επισκέφτηκε έναν φίλο του στο σπίτι του, που βρισκόταν κοντά στον σταθμό ΚΤΕΛ της περιοχής.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έφυγε από εκεί για να επιστρέψει στον Τύρναβο με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ όπως συνήθιζε. Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι δεν επιβιβάστηκε ποτέ. Το περίεργο είναι ότι τα προσωπικά του αντικείμενα, το κινητό και το πορτοφόλι του, βρέθηκαν πεταμένα στο πάρκινγκ του ΚΤΕΛ Λάρισας και το όλο σκηνικό έμοιαζε σκηνοθετημένο.

Η Αγγελική Νικολούλη δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της με τηλεθεάτρια και τον τρόπο που έδινε πληροφορίες στη διάρκεια της χθεσινής της εκπομπής στο Mega.

Η δημοσιογράφος απευθύνθηκε σε έντονο ύφος στην τηλεθεάτρια λέγοντας «Λοιπόν, να σου πω κοπέλα μου γλυκιά. Ε τώρα τι να παίζουμε; Κρυφτό; Δεν καταλαβαίνω. Μην μας ταλαιπωρείς έτσι. Να πάμε σε ένα διάλειμμα και να τα πούμε. Όχι, όμως, αυτό το πράγμα. Από εδώ, από εκεί, από εκεί, από εκεί. Δε θέλω να πω και περισσότερα στον αέρα, εντάξει; Αλλά από την στιγμή που αποφασίζεις να κάνεις κάτι, ε πες το. Τέτοια ταλαιπωρία. Παίρνουμε εδώ, παίρνουμε εκεί, παίρνουμε και παρά πέρα», είπε η κ. Νικολούλη. «Είσαι εδώ; Είσαι εκεί; Είσαι εκεί. Ε, τέτοια παιχνιδάκια τώρα όχι. Αφού ξέρεις τι έχει γίνει εκεί, μας παίρνεις τηλέφωνο, ας το τελειώσουμε λοιπόν. Να πάμε σε ένα διάλειμμα να μας τα πεις; Είναι αυτό που λέμε ότι πολλές φορές οι μάρτυρες, άλλοι παίρνουν το θάρρος και λένε κάτι με την κάλυψη που υπάρχει και απαιτείται, και άλλοι που ξέρουν δέκα μήνες τώρα δε μιλάνε καθόλου. Εγώ θέλω από την κοπέλα από την Λάρισα να μπορέσουμε να τα πούμε σε ένα διάλειμμα! Δεν θα καταλάβει κανείς με ποια μιλάω. Έτσι; Εντάξει, αλλά όχι τέτοια παιχνιδάκια εδώ στο Τούνελ αγάπη μου. Έλα τώρα που πάμε σε διαλειμματάκι να τα πούμε».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ