Η NANIS SECURITY έκοψε την πίτα της, ευχόμενη σε όλους, ευτυχισμένο & δημιουργικό το 2020

1155

Την πίτα της έκοψε για το 2020 η NANISSECURITY στα κεντρικά της γραφεία, έχοντας δίπλα της τους πιο στενούς συνεργάτες της. Επιθυμία της ήταν μέσα από αυτή τη συγκέντρωση να δοθεί έμφαση στην αξία των διαπροσωπικών σχέσεων και της αμοιβαίας συνεργασίας. Το δώρο του τυχερού νικητή, ήταν ένα 2ήμερο για δύο(2) άτομα σε 5άστερο ξενοδοχείο, σε οποιονδήποτε προορισμό εντός της χώρας, επιλέξει.
Ο Γενικός Διευθυντής και εκπρόσωπος της NANIS SECURITY κος Δημήτρης Νάνης, μαζί με τον αδερφό του Διευθυντή Προσωπικού κο Θανάση Νάνη αφουγκραζόμενοι τον σφυγμό της κοινωνίας, δεσμεύτηκαν για την διατήρηση του υψηλού επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών, με την ταυτόχρονη μείωση των τιμών, ανακοινώνοντας ειδικά ανταγωνιστικά εκπτωτικά πακέτα, υπηρεσιών ηλεκτρονικής παρακολούθησης – εποχούμενης περιπολίας και προσφερόμενων υλικών ασφαλείας (συναγερμός & κάμερες).
Επίσης ο κ Δημήτρης Νάνης αναφέρθηκε στο εσωτερικό σύστημα αξιολόγησης του προσωπικού “POINT SYSTEM”, που έχει καθιερώσει την τελευταία 2ετία, καθώς και στα κίνητρα αποδοτικότητας “BONUS”, τα οποία συνθέτουν υλικές  ή/και ηθικές αμοιβές ενισχύοντας το επίπεδο εμπιστοσύνης και ποιότητας εργασίας μεταξύ των συνεργαζόμενων μερών, προωθώντας τον πρωταρχικό στόχο της NANIS SECURITY, που είναι η υπηρεσία στην Κοινωνία, προστατεύοντας το Περιβάλλον. “SERVING THE COMMUNITY – SAVING THE ENVIROMENT”.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η NANIS SECURITY ιδρύθηκε το 2011, με έδρα τη Λάρισα και επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Αποτέλεσμα της προσφοράς ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων, σε συνδυασμό με τις προσαρμοσμένες στη δύσκολη οικονομική συγκυρία τιμές της, είναι η συνεχής ανάπτυξή της σε σύντομο χρονικό διάστημα, τόσο στην Στερεά Ελλάδα, όσο και στην Βόρεια επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της, με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος, προς την κοινωνία.
Ενδεικτικά, ανάμεσα από τους διάφορους μέχρι τώρα, ιδιωτικούς και δημόσιους Φορείς, Οργανισμούς, Συνδέσμους κ.λ.π, που την έχουν εμπιστευτεί, είναι: Η BONATTI – J&P AVAX κοινοπραξία κατασκευής του Διαδριατικού Αγωγού (TransAdriaticPipeline–T.A.P., ένα έργο κατασκευής αγωγού φυσικού αερίου, ο οποίος μεταφέρει ήδη φυσικό αέριο από την περιοχή τη Κασπίας στην Ευρώπη), το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας άλλες Υγειονομικές μονάδες της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, , η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε., η J&P AVAX, η Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Μαγνησίας, η ΠΑΕ ΑΕΛ κ.α._

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ