Η NANIS SECURITY «κλείνει την πόρτα» στον Κορωνοϊό, λαμβάνοντας ειδικά μέτρα. ΜΕΡΟΣ 2ο

1070

Η NANIS SECURITY συνεχίζει την απολύμανση χώρων στους οποίους παράσχει υπηρεσίες ασφαλείας-Security. Μεταξύ των υπολοίπων, σήμερα το ειδικό εξουσιοδοτημένο συνεργείο μετέβη στις εγκαταστάσεις της LARIPLAST S.A και προχώρησε σε απολύμανση του φυλακίου και της ευρύτερης περιοχής, αποσκοπώντας στην αύξηση της αντιϊκής προστασίας, με απώτερο σκοπό την ασφάλεια των εργαζομένων της και κατ’ επέκταση την προστασία της κοινωνίας. Τα ειδικά απολυμαντικά που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις.
Η NANIS SECURITY προάγει, εκτός από την ασφάλεια των εγκαταστάσεων που παρέχει υπηρεσίες “SECURITY”, και την ασφάλεια των εργαζομένων της στο χώρο εργασίας “SAFETY”, υπηρετώντας την Κοινωνία.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι η NANIS SECURITY ιδρύθηκε το 2011, με έδρα τη Λάρισα και επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Αποτέλεσμα της προσφοράς ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων, σε συνδυασμό με τις προσαρμοσμένες στη δύσκολη οικονομική συγκυρία τιμές της, είναι η συνεχής ανάπτυξή της σε σύντομο χρονικό διάστημα, τόσο στην Στερεά Ελλάδα, όσο και στην Βόρεια επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της, με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος, προς την κοινωνία.
Ενδεικτικά, ανάμεσα στους διάφορους μέχρι τώρα ιδιωτικούς και δημόσιους Φορείς, Οργανισμούς, Συνδέσμους κ.λ.π, που την έχουν εμπιστευτεί, εκτός από τη LARIPLAST S.A είναι: Η BONATTI – J&P AVAX κοινοπραξία κατασκευής του Διαδριατικού Αγωγού (Trans Adriatic Pipeline – T.A.P., ένα έργο κατασκευής αγωγού φυσικού αερίου, ο οποίος μεταφέρει ήδη φυσικό αέριο από την περιοχή τη Κασπίας στην Ευρώπη), το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, άλλες Υγειονομικές μονάδες της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε., η J&P AVAX, η Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Μαγνησίας, η ΠΑΕ ΑΕΛ κ.α._

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ