Κοπή πίτας από τον Μουσικό Σύλλογο Ελασσόνας

457

Σε ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα και με μεγάλη επιτυχίαπραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίταςτου Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας “musicArte” το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 16 Φεβρουαρίου 2020στηνταβέρνα «Αρχονταρίκι» στην Ελασσόνα.

Ο πρόεδρος του συλλόγουκαι καλλιτεχνικός διευθυντήςτων μουσικών συνόλωνκ. Κωνσταντίνος Μάτης,πλαισιωμένος από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου,καλωσόρισε τους παριστάμενουςκαι έκανε ένα σύντομο απολογισμό της περασμένης καλλιτεχνικής χρονιάς.

Έγινε αναφοράστις πετυχημένες εμφανίσεις των χορωδιακών συνόλων, στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας και στα «Ελευθέρια» του Δήμου Ελασσόνας, για τη μικτή χορωδία καθώς και τη συμμετοχή της παιδικής χορωδίας MusicArteστην1η πανελλήνια συνάντηση Θρησκευτικής μουσικής στη Λάρισα, σε φεστιβάλ χορωδιών στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και της ετήσιας χριστουγεννιάτικης συναυλίας όλων των συνόλων.Ξεχωριστή μνεία έγινε για τα τμήματαbabymusic, μουσικής προπαιδείαςκαι προκαταρκτικής χορωδίας στην εξαιρετική εμφάνισή τους στην 8η πανελλήνια συνάντηση χορωδιών στο «Μύλο των Ξωτικών»στα Τρίκαλα με την καθοδήγηση της μουσικοπαιδαγωγού κ. Έφης Φαρμάκη.

Κλείνοντας, ανακοίνωσε ότι η μικτή, η νεανική και η προκαταρκτική χορωδία του συλλόγου προετοιμάζονται να συμμετέχουνσε χορωδιακές συναντήσεις σε διάφορες πόλεις μετά από προσκλήσεις που έχουν δεχθεί στο προσεχές εαρινό εξάμηνο.
Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε γεύμα και γλέντι με πολύ τραγούδικαι χορό από τα μέλη και τους φίλους του musicArte.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ