Λάρισα: Aιματηρός καβγάς Πολωνών στα παράλια

1193

Κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αλλά και για οπλοχρησία, θα παραπεμφθεί με Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λάρισας, ένας 69χρονος Πολωνός υπήκοος.

Την 9η Ιουνίου 2022 ο 69χρονος μαχαίρωσε 54χρονο ομοεθνή του, οδηγό τουριστικού λεωφορείου, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο λαιμό, έπειτα από πολιτικό καβγά με αφορμή, τη νωπή τότε, στρατιωτική επέμβαση των Ρώσων στην Ουκρανία.

Όλα συνέβησαν στο Κόκκινο Νερό του Δήμου Τεμπών όταν οι δύο άνδρες κατανάλωσαν αλκοόλ σε ένα παγκάκι. Όταν η πολιτική αντιπαράθεση φούντωσε και διαπληκτίστηκαν έντονα για πολιτικά θέματα και δη για τον πόλεμο στην Ουκρανία, ο 69χρονος προσπάθησε με ένα μαχαίρι, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην αστυνομία να… κόψει το “ταπεινωτικό” μούσι του 54χρονου ομοεθνή του που δήλωνε υποστηρικτής του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν. Τραυμάτισε ωστόσο σοβαρά τον 54χρονο, ο οποίος διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και έτσι διέφυγε τον κίνδυνο. Ο 54χρονος υποβλήθηκε έγκαιρα σε χειρουργική επέμβαση και διέφυγε τον κίνδυνο.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία (Βαγγέλης Κακάρας)

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ