Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

1789

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών ο Χρυσοβαλάντης Κονταλέξης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 16.00 στον Ιερό Ναό Αγίας Ευαγγελίστριας, στη Ροδιά Τυρνάβου.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών η Ελένη Φολούλη – Χατζή. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένη Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Παναγιώτης Παπαθανασίου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 15.00 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή  σε ηλικία 72 ετών ο Νικόλαος Καρατζιόλης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 15.00 στον Ιερό Ναό Μιχαήλ και Γαβριήλ στη Συκέα Ελασσόνας.

“Έφυγε” από τη ζωή η Αικατερίνη Χήρα σε ηλικία 82 ετών. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο Κωνσταντίνος Γκόντας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 18.00 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 84 χρονών ο Θωμάς Έξαρχος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η Ελένη Ζάχου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Λάρισα.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών ο τυρέμπορος Γιώργος Γραβάνης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 15.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λάρισα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ