Λάρισα: Είχε έρθει από την Αμερική για να δει τους γονείς της η 41χρονη που έχασε τη ζωή της – Ήταν μητέρα δύο παιδιών

4321

Άλλη μια τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο χθες το μεσημέρι όταν η Γιαννούλα Καραγούγα έχασε τη ζωή της στη συνοικία της Νεάπολης στην συμβολή των οδών 1ης Μεραρχίας και Νικολούλη. Η άτυχη γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει τη διάβαση και παρασύρθηκε από διερχόμενο αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 76χρονος.

Στη Λάρισα είχε έρθει για διακοπές από την Αμερική όπου ζει με την οικογένειά της, για να δει τους γονείς της.  Ο σύζυγός της 41χρονης με καταγωγή από τον Τύρναβο σύμφωνα με το paidis.com,  ειδοποιήθηκε στις ΗΠΑ για το τραγικό συμβάν, ενώ σαν να μην έφτανε η τραγωδία που ζει η οικογένεια θα πρέπει η σορός της να μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτομή στη Θεσσαλονίκη, αφού για μία ακόμη φορά η Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λάρισας είναι κλειστή μέχρι και τις 19 Ιουλίου.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

Την ώρα που έγινε το τραγικό συμβάν βάσει πληροφοριών της εφημερίδας “Ελευθερία”, ο 76χρονος οδηγός δεν αντέδρασε και φαίνεται σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις να μην έκανε καμία προσπάθεια να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητό του, παρά μόνο μετά από δεκάδες μέτρα. Η 41χρονη, αντιλαμβανόμενη πως ο οδηγός του αγροτικού δεν περιορίζει ταχύτητα, παρότι πεζή επιχειρεί να διασχίσει το οδόστρωμα, προσπάθησε να αυτοπροστατευθεί και να επιστρέψει στο πεζοδρόμιο, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει.

Ο 76χρονος με εισαγγελική εντολή συνελήφθη και παραμένει κρατούμενος προκειμένου σήμερα να οδηγηθεί ενώπιον του Αυτοφώρου. Στο πλαίσιο της διερεύνησης των αιτιών θανάτου της 41χρονης, από το Τμήμα Τροχαίας παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση, ενώ ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου θα ελεγχθεί εάν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο, Πέμπτη 13 Ιουνίου 2023, στη Λάρισα. Ηταν μητέρα δύο παιδιών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ