Λάρισα: Πήγε σε πυλωτή να κλέψει βενζίνη από αυτοκίνητο – Συνελήφθη και για άλλες κλοπές!

155

Συνελήφθη ημεδαπός για απόπειρα κλοπής στη Λάρισα

Εξιχνιάστηκαν -4- ακόμη περιπτώσεις κλοπής που διέπραξε, κατά περίπτωση, ο δράστης μόνος του ή με ημεδαπό συνεργό του, την προηγούμενη εβδομάδα, σε Λάρισα και Τύρναβο

Συνελήφθη, προχθές (27-04-2024) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας ημεδαπός άνδρας, για απόπειρα κλοπής.

Επιπλέον, εξιχνιάστηκαν -4- ακόμη περιπτώσεις κλοπής που διέπραξε ο δράστης, κατά περίπτωση, μόνος του ή με ημεδαπό συνεργό του, την προηγούμενη εβδομάδα, σε Λάρισα και Τύρναβο.

Ειδικότερα, προχθές το βράδυ, ο συλληφθείς εισήλθε σε πιλοτή πολυκατοικίας στη Λάρισα και αποπειράθηκε να αφαιρέσει βενζίνη από σταθμευμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας ημεδαπού, ωστόσο έγινε αντιληπτός. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα άδειο μπιτόνι.

Περαιτέρω, όπως προέκυψε, ο προαναφερόμενος δράστης, την 22/23-04-2024 στη Λάρισα:
• αφαίρεσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ημεδαπού, το οποίο ανευρέθη και παρελήφθη από τον ιδιοκτήτη του &
• αφαίρεσε ένα βιβλιαράκι με έγγραφα και προσωπικό έγγραφο από σταθμευμένο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ημεδαπής, ενώ το βιβλιαράκι βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην νόμιμη δικαιούχο του.

Επιπροσθέτως, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, από κοινού με ημεδαπό συνεργό του, κατά το χρονικό διάστημα από 21-04-2024 έως 24-04-2024, αφαίρεσαν -2- οχήματα και συγκεκριμένα μία δίκυκλη μοτοσικλέτα στον Τύρναβο και ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο στη Λάρισα, τα οποία βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ