Λάρισα: Συγκινητική ιστορία ελπίδας και δύναμης! Γεννήθηκε πρόωρα, ζύγιζε 1 κιλό και επέστρεψε γερή στο σπίτι της! (ΦΩΤΟ)

2383

Με χαμόγελα γέμισε το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, καθώς ένα μωράκι που γεννήθηκε μόλις στις 27 εβδομάδες και ζύγιζε 1 κιλό, έφυγε από τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας μετά από 75 ημέρες θάρρους και φροντίδας. Η μικρή μαχήτρια ξεπέρασε τις δυσκολίες και βγήκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών και πλέον είναι υγιέστατη  στο σπίτι της!

Σε ανάρτηση του το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας αναφέρει:

“Είμαστε πανευτυχείς που μοιραζόμαστε μια συγκινητική ιστορία ελπίδας και δύναμης. Το μωράκι, που γεννήθηκε πρόωρα μόλις στις 27 εβδομάδες και ζύγιζε 1 κιλό, έφυγε από τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας μετά από 75 ημέρες θάρρους και φροντίδας. 🏥💕
Αυτή η απίθανη μπέμπα πάλεψε γενναία, περιτριγυρισμένη από την αφοσιωμένη ιατρική μας ομάδα, τις τρυφερές μας μαίες και την αγάπη της οικογένειάς της. 🤗❤️ Σήμερα, γιορτάζουμε τον θρίαμβο της ζωής και της δύναμής της καθώς επέστρεψε γερή στο σπίτι της! Της ευχόμαστε μια όμορφη ζωή!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ