Λάρισα: «Την άκουσα στο τηλέφωνο να κλαίει…»

754

Παιδική φίλη της αγνοούμενης μητέρας στη Λάρισα μίλησε στο «Τούνελ» για τις τελευταίες επαφές που είχε μαζί της πριν χαθεί.
Όπως είπε κάθε φορά που η Βάσω πήγαινε στην πόλη συνήθιζαν να βγαίνουν για καφέ.

«Στις 8 Μαρτίου πήρα στο σπίτι της στη Λαμία για να δω τι κάνει και ο σύζυγος της μου είπε πως ήταν στη Λάρισα. Εκείνη έμαθε ότι την αναζήτησα και με κάλεσε στο τηλέφωνο. Μετά τις πρώτες κουβέντες που ανταλλάξαμε άρχισε να κλαίει. Ανησυχούσε για τη μητέρα της που μεταφέρθηκε στο κέντρο αποκατάστασης. Της έλεγα να μην στεναχωριέται, αλλά εκείνη συνέχισε να κλαίει. Έλεγε πως θα έπρεπε να δουλεύει για να έχει τη δυνατότητα να προσλάβει μια αποκλειστική νοσοκόμα για τη φροντίδα της μητέρας της. Της πρότεινα να πάρει ένα ταξί και να έρθει να κοιμηθεί στο σπίτι μου για να μην μείνει μόνη της, αλλά μου είπε πως δεν μπορούσε γιατί την επομένη είχε ραντεβού με τον αδελφό της», ανέφερε η φίλη της.

Η ίδια την κάλεσε ξανά στο τηλέφωνο το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ η Βάσω ήταν στο σπίτι του αδελφού της για φαγητό.

«Ακουγόταν καλύτερα… Της πρότεινα ξανά να βρεθούμε αλλά δεν ήθελε. Μου είπε πως κανόνισε να φύγει την επόμενη μέρα για Λαμία για να μην αφήσει άλλο το σύζυγο της μόνο του και πως τον επόμενο μήνα που θα ερχόταν πάλι στη Λάρισα, θα συναντιόμασταν. Όταν την Καθαρά Δευτέρα με πήρε η νύφη της και μου είπε πως την έψαχνε, έπαθα σοκ», είπε συγκινημένη.

«Της τηλεφώνησα την ώρα που λένε ότι χάθηκε…»

Η μαρτυρία στενής φίλης της αγνοούμενης γυναίκας στην Αγγελική Νικολούλη θέτει νέο χρονικό πλαίσιο για την ώρα που το τηλέφωνο της απενεργοποιήθηκε.
Την Κυριακή της Αποκριάς η Βάσω την κάλεσε στο τηλέφωνο της στις δύο το μεσημέρι, ενώ εκείνη ήταν σε συγγενικό της σπίτι. Συνεννοήθηκαν να μιλήσουν αργότερα και η αγνοούμενη της είπε ότι θα βρισκόταν στο πατρικό της μέχρι τις έξι και μισή το απόγευμα. Η φίλη της όμως καθυστέρησε, την κάλεσε μετά τις επτά και το τηλέφωνο της χτυπούσε κανονικά.

«Δεν το άφησα να χτυπήσει πολλές φορές, σκεπτόμενη πως μπορεί να είναι κάπου και δεν ήθελα να την ενοχλήσω. Πίστευα ότι θα με καλούσε εκείνη πίσω όπως συνήθιζε, όμως αυτό δεν συνέβη…».

Οι δύο τους είχαν μιλήσει δυο μέρες πριν την εξαφάνιση την Παρασκευή 8 Μαρτίου, όταν η Βάσω γύρισε από την κλινική όπου είχε μεταφερθεί η υπερήλικη μητέρα της.

«Είχε στεναχωρηθεί που την πήγαν εκεί και προσπάθησα να την εμψυχώσω. Το Σάββατο την πήρα πάλι στο τηλέφωνο για να δω αν ήταν καλύτερα. Μου είπε πως μαζί με τον αδελφό της είχαν επισκεφθεί τη μητέρα τους και πως εκείνη την ώρα την τάιζε. Τελευταία φορά μιλήσαμε την Κυριακή πριν χαθεί… Έχω σοκαριστεί και κάθε μέρα περιμένω να ακούσω κάτι για τη φίλη μου…», είπε.

Πηγή: anikolouli.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ