Λαρισαίος ο ιδιοκτήτης του σκάφους που βυφίστηκε στο Βόλο (ΦΩΤΟ)

1240

Ένα δεκάμετρο ταχύπλοο σκάφος βυθίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης, το οποίο ήταν ελλιμενισμένο στην παραλία του Βόλου. Στο ταχύπλοο μηχανοκίνητο μήκος 10,5μ. άρχισαν να εισρέουν νερά από άγνωστη αιτία και μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκε στον βυθό της θάλασσας.
Ο Λαρισαίος ιδιοκτήτης του σκάφους, δεν βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί και ειδοποιήθηκε από παραπλέοντα σε αυτό προσδεδεμένα σκάφη στην προβλήτα.
Μάλιστα ενημερώθηκε και το Λιμεναρχείο και αξιωματικοί μετέβησαν στο σημείο προκειμένου να καταγράψουν το συμβάν.
Ο ιδιοκτήτης έφτασε μέσα σε λίγη ώρα στον Βόλο και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το σκάφος του βρίσκονταν στον βυθό. Λίγα λεπτά αργότερα, και παρά τις προσπάθειες, το πλοιάριο να σωθεί, ο 50χρονος ιδιοκτήτης του κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Με “χειρουργικές” κινήσεις πραγματοποιήθηκε προχθες η ανέλκυση του βυθισμένου σκάφους από το λιμάνι του Βόλου. Παρόντες ήταν εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, ενώ ειδικός γερανός σήκωσε το σκάφος, προκειμένου να βγει στη στεριά και να μεταφερθεί σε καρνάγιο, προκειμένου να επισκευαστεί.

Η ζημιά που έχει υποστεί είναι πολύ μεγάλη.

Φωτογραφίες: e-thessalia, thenewspaper.gr, myvolos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ