Νίκος Πλακιάς: “Τώρα καταλαβαίνω γιατί η κυρία Αδειλίνη με έστειλε για προσευχές και εκκλησίες”

1127

Με μία ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια ο Νικός Πλακιάς πατέρας και θείος των κοριτσιών που χάθηκαν στα Τέμπη, αναρωτιέται γιατί  οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της πολύνεκρης τραγωδίας συνεχίζουν να εργάζονται στα πόστα τους στον σιδηρόδρομο, ενώ αναφέρεται και στην κ. Αδειλίνη.

Η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά:

«Λοιπόν πολλοί απαντήσατε σωστά. Για εμένα πόσοι είναι μέσα; ΚΑΝΕΝΑΣ

Γιατί ο μοναδικός που είναι μέσα είναι το ‘ανθρώπινο λάθος ,αυτός που τον βόλεψε ο κρατικός μηχανισμός της κυβερνήσεως ,ο άχρηστος ο σταθμάρχης αυτός που εκείνη την ώρα περνούσε στιγμές απόλαυσης με αιθέρια ύπαρξη μέσα στο σταθμαρχείο.

Αυτός που τον οδήγησαν αυτοφώρω η αστυνομία και μετά πέρασε ανακριτική .

Ήταν και ένας άλλος μέσα, ο Νικολάου, που δεν ξέρω αν γνωρίζετε βγήκε πριν ένα μήνα και είναι κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο Νικολαου είναι αυτός που είχε πάει στο νοσοκομείο Βόλου σε ένα φίλο του γιατρό και του έδωσε άδεια για ένα μήνα, αυτός που έχει για δικηγόρο τον γνωστό μεγαλοδικηγόρο Θέμη Σοφό.

Και αλήθεια επειδή και εμείς πληρώνουμε δικηγόρους και ξέρουμε -όχι τώρα αλλά από ανέκαθεν, γιατί τους χρησιμοποιούσα στην δουλειά μου- πού τα βρίσκει τα χρήματα ένας δημόσιος υπάλληλος των 1400€ -ή παραπάνω, δεν γνωρίζω ακριβώς τον μισθό του- για να πληρώνει τέτοιου βεληνεκούς δικηγόρο;

Όλοι οι άλλοι είναι έξω, οι μισοί χωρίς καμία ποινή και οι άλλοι με αναστολή. Σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνονται αυτοί που περνούν τώρα ανάκριση, γιατί αυτούς τους έχει καλέσει η ευρωπαία ανακρίτρια κυρία Σαλάππα με την ευρωπαία εισαγγελέα κυρία Παπανδρέου, είναι αυτοί που τρώνε τις 500 και τις 900 χιλιάδες ποινές (σ. σ. χρηματικές εγγυήσεις) και που περιμένουμε να δούμε αν θα τα πληρώσουν. Το σημαντικό όμως στην ερώτηση ήταν αν συνεχίζουν να βρίσκονται στις θέσεις τους;

ΝΑΙ συνεχίζουν να βρίσκονται στις θέσεις τους και να πληρώνονται κανονικά από το κράτος!

Μιλάω για αυτούς που συμπεριλαμβάνονται στην δικογραφία, όχι τους άλλους που κρίθηκαν αθώοι.

Και ο γιατρός που υπέγραψε το χαρτί στον Νικολάου γύρισε πριν ένα μήνα στην δουλειά του σαν να μην τρέχει τίποτα και οι συνάδελφοι του στην ορθοπεδική Βόλου ζήτησαν αποσπάσεις για να μην είναι μαζί του.

Θα ήθελα σύσσωμη όλη η αντιπολίτευση να κάνει ερώτημα στην Βουλή ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ για το αν συνεχίζουν να πληρώνονται οι ένοχοι η όχι; Γιατί πρέπει την πυραμίδα να την γκρεμίσω από κάτω προς τα πάνω και όχι να ζητώ να μπουν φυλακή οι υπουργοί την στιγμή που όλοι οι πιο κάτω είναι έξω.

Το από πάνω προς τα κάτω είναι λάθος και το εκμεταλλεύονται.

Λοιπόν ποια τα συμπεράσματα σας και αν εσείς θα είχατε εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη όπως πολλοί με ρωτούν

Τώρα σιγά σιγά καταλαβαίνω γιατί η κυρία Αδειλίνη με έστειλε για ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ.

Μπας και εκεί δικαιωθούμε».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ