Παράλια Λάρισας: Ο Σταυρός έγινε… “ιπτάμενος” και έπεσε στη στεριά! (βίντεο-φωτό)

442

Ένα από τα παράξενα του εορτασμού των Θεοφανείων, θα χαρακτηρίζαμε και αυτό που έγινε στα Μεσάγγαλα Λάρισας. Ο ιερέας στη ρίψη του Τιμίου Σταυρού, αν και “στόχευσε” την θάλασσα, παρόλο που είναι μεγάλης ηλικίας, ο Σταυρός έπεσε… στην αμμουδιά και δύο τολμηροί χειμερινοί κολυμβητές όρμησαν να τον πιάσουν. Άθελά του βέβαια ο παπάς που σωστά στόχευσε τη θάλασσα, δεν υπολόγισε τον δυνατό άνεμο που ήταν η αφορμή ο Σταυρός να πέσει στην αμμουδιά!

Ο εορτασμός των Θεοφανείων στα Μεσάγγαλα

Με πρωτοβουλία του συλλόγου όπως κάθε χρόνο  κ την συνεργασία της εκκλησιαστικής επιτροπής Αγίας Παρασκευής Μεσαγγάλων, πραγματοποιήθηκε και εφέτος ο Αγιασμός των Υδάτων στην παραλία Μεσαγγάλων.

Πάρα τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ο πάτερ Ανδρέας της ενορίας Αγίας Παρασκευής, αν και υπερήλικας και με προβλήματα υγείας, έκανε τον Αγιασμό των Υδάτων και  τον συγχαίρουμε γι αυτό.

Ήταν  μια πολύ  όμορφη τελετή με αρκετό κόσμο που αψήφησε το κρύο, αλλά είχαμε κ δύο τολμηρούς βουτηχτάδες ο κος Παπακίπης Θωμάς κ  ο  κος Κωτρίδης Βασίλης.

Ο κος Παπακίπης Θωμάς έπιασε τον σταυρό.

Συγχαρητήριά και στους δύο  και καλή φώτιση να έχουν.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Κος Γιώργος Γελαδάρης καθώς και το Δ /Σ ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλή φώτιση σε όλους σας…!!!!!!

Πηγή: trikalaola.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ