Στενή η συνεργασία Δήμου Λαρισαίων και Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας

103

 – Συνάντηση του Δημάρχου, κ.Θανάση Μαμάκου με την Προϊσταμένη, κ.Σταυρούλα Σδρόλια

Στη στενή συνεργασία του Δήμου Λαρισαίων και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας, για την ανάδειξη του ιστορικού και αρχαιολογικού πλούτου της πόλης, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος, στη συνάντηση που είχε με την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας, κ.Σταυρούλα Σδρόλια.

Να σημειωθεί ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε και με αφορμή την Τελετή Υποδοχής και Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Αρχαίο Θέατρο, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Ο κ.Μαμάκος παρέδωσε στην κ.Σδρόλια τιμητική αναμνηστική πλακέτα, για την πολύτιμη συμβολή της Εφορείας Αρχαιοτήτων στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης.

«Είναι δέσμευση του Δήμου η ανάδειξη της πολιτισμικής μας κληρονομιάς, η ανάδειξη της Λάρισας σε πόλη του Θεάτρου. Η συνεργασία μας με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας είναι πολύ στενή, με κοινό στόχο την απόδοση στο κοινό του εμβληματικού μας μνημείου, του Α’ Αρχαίου Θεάτρου», σημειώνει ο Δήμαρχος Λαρισαίων. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, το επόμενο διάστημα, αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την αναδιαμόρφωση της κεντρικής εισόδου στο Α’ Αρχαίο Θέατρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ