Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο ο Θανάσης Παιδής

461

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα JUDO (Τζούντο), κατηγορίες παίδων – κορασίδων και νέων ανδρών – γυναικών, έδωσε το παρών ο Θανάσης Παιδής, όπου είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τις προσπάθειες εκατοντάδων αθλητών οι οποίοι βρέθηκαν στη Λάρισα.
Άνθρωπος του αθλητισμού ο Θανάσης Παιδής, αθλητής του Τζούντο και ο ίδιος παλαιότερα, δεν θα μπορούσε να λείψει από μια τόσο σημαντικό διοργάνωση. Άλλωστε είναι γνωστό πως διατηρεί άριστες σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησης με τα μέλη διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, ενώ έχει συμβάλει τα μέγιστα ώστε μία σειρά από σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις να πραγματοποιηθούν στην πόλη της Λάρισας.
Το Τζούντο είναι ένα άθλημα που έχει χαρίσει στη χώρα μας μεγάλες επιτυχίες κατά το παρελθόν με σημαντικότερες αυτές του Ολυμπιονίκη και τρεις φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή Ηλία Ηλιάδη, ενώ χάρις στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται η Ελλάδα θα έχει τρεις αθλητές στους Ολυμπιακός Αγώνες του Τόκιο που θα διεξαχθούν φέτος.
Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισήμανε τα εξής: «Στηρίζουμε τον αθλητισμό και τις αθλητικές διοργανώσεις. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο είχαμε την ευκαιρία να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες των μελλοντικών Πρωταθλητών και Ολυμπιονικών. Εξαιρετική, όπως πάντα, η συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, ενώ είμαστε – και θα είμαστε – πάντα κοντά στους αθλητές μας» τόνισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ