Στον Άρειο Πάγο η μήνυση για «μπάζωμα» στα Τέμπη

207

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών καθώς η  Αντεισαγγελέας  Εφετών Λάρισας έκανε δεκτή την προσφυγή συγγενή θύματος κατά Υπουργών για το «μπάζωμα».

Όπως μετέδωσε η Τασούλα Παπανικολάου έχοντας στα χέρια της τη διάταξη της δικαστικής λειτουργού,  η αντεισαγγελέας Εφετών Λάρισας δέχεται την προσφυγή  που έκανε ο πατέρας θύματος ,ο κ. Παύλος Ασλανιδης, με την οποία στρεφόταν  κατά των πολιτικών προσώπων που συμμετείχαν στο έκτακτο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας,  όπως ο κ.Τριαντόπουλος, για το «μπάζωμα»  στα Τέμπη.

Η προσφυγή αρχικά είχε τεθεί στο αρχείο και ακολούθησε η παρέμβαση του Αρείου Πάγου για να βγει από αυτό.

Η δικαστική λειτουργός αναφέρει ότι  η  Εισαγγελέας που αρχειοθέτησε στη μήνυση δεν είχε την αρμοδιότητα να το κάνει και  έπρεπε να διαβιβάσει αμελητί  τη μήνυση στον Άρειο Πάγο γιατί αφορά σε πολιτικά πρόσωπα .Ενέργεια που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Καταπέλτης το κατηγορητήριο κατά Αγοραστού για το μπάζωμα

Παράλληλα,  η εισαγγελική λειτουργός  ζητά να δοθεί απάντηση μέσα σε διάστημα 20 ημερών  ποιος ή ποια πρόσωπα έδωσαν εντολή  ώστε να μεταφερθούν 20 φορτηγά χώμα από το σημείο της σύγκρουσης σε ιδιόκτητο οικόπεδο ,εν αγνοία μάλιστα των δικαστικών αρχών.

Πηγή: star.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ