Σύνδεσμος Καταστηματαρχών Εστίασης Λάρισας: Μας λείπετε και πιστεύουμε ότι σας λείπουμε και εμείς, είναι η στιγμή να δείξουμε την μεγαλύτερη ψυχραιμία

683

Ο Σύνδεσμος ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής και Εστίασης Ν. Λάρισας θα ήθελε να ενημερώσει τους συμπολίτες μας ότι τα μέλη του συνδέσμου από την αρχή της παγκόσμιας αυτής υγειονομικής πρωτόγνωρης κρίσης τηρήσαμε στο απόλυτο όλες τις οδηγίες τις οποίες έθεσε η πολιτεία, σεβόμενοι στο ακέραιο το υπέρτατο αγαθό της δημόσιας υγείας.
Η ίδια η πολιτεία, αφουγκραζόμενη την ανάγκη της κοινωνίας, έδωσε τα εργαλεία και τη δυνατότητα σε κάποιους από εμάς να συνεχίσουμε τη λειτουργία μας τηρώντας όμως αυστηρά τους υγειονομικούς όρους και κανόνες. Ο ΣΙΚΑΕΛ ύστερα και από τα τελευταία γεγονότα που εξελίχθηκαν στην Λάρισα, δηλώνει τη στήριξη του προς τους συνάδελφους οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν χωρίς ιδιαίτερο λόγο.
Επίσης καταδικάζει την οποία στοχοποίηση από τον οποιονδήποτε προς τα μέλη του Συνδέσμου μας καθώς, ας μη γελιόμαστε, γνωριζόμαστε όλοι σε αυτή την πόλη και οι συμπολίτες μας έχουν αποδείξει περίτρανα ότι στηρίζουν το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουνε τα μέλη του συνδέσμου μας.
Τέλος ο Σύνδεσμος σεβόμενος την πρόληψη, την προστασία και την προαγωγή της δημόσιας υγείας θα ήθελε να επισημάνει προς τους όλους τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων πώλησης προϊόντων Take away την αυστηρή τήρηση των προδιαγραφών που ορίζει ο νόμος για την άμεση επιστροφή στην κανονικότητα.
Αγαπημένοι μας συμπολίτες το σίγουρο είναι ότι μας λείπετε και πιστεύουμε ότι σας λείπουμε και εμείς , τώρα όμως είναι η στιγμή να δείξουμε την μεγαλύτερη ψυχραιμία, για τον επόμενο όμως αυτόν κρίσιμο μήνα παρακαλούμε πολύ, ας κρατήσουμε τις αποστάσεις για να μπορέσουμε όλοι μαζί να ξανά ανταμώσουμε και να διασκεδάσουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ