Συννελήφθη 39χρονος Λαρισαίος – Έκλεψε τριάντα τόνους σιδηροδοκών!

500

Τριάντα τόνους σιδηροδοκών έκλεψε 39χρονος Λαρισαίος, τους τελευταίους 8 μήνες από εταιρεία εμπορίας μεταλλικών προϊόντων.

Η Ανώνυμη Εμπορική και Βιοτεχνική Εταιρεία, που εδρεύει στον δρόμο Λάρισας – Βόλου, έχει αναστείλει τη λειτουργία της προ ετών με τον 39χρονο να αφαιρεί τμηματικά τόνους σιδηροδοκών. Μέχρι που αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης -σύμφωνα με πληροφορία της εφημερίδας Ελευθερία εντόπισαν προχθές έναν 43χρονο Αλβανό υπήκοο να αφαιρεί σιδηροδοκούς από την κλειστή ΑΕΒΕ και να συλλαμβάνεται επ’ αυτοφώρω.

Για να διαπιστωθεί, σύμ­φωνα με την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ότι ο 43χρονος αλλοδαπός είχε μεταβεί νωρίτερα στην κλειστή επιχείρηση μαζί με τον 39χρονο Λαρισαίο για να αφαιρέσουν σιδηροδοκούς. Ο 39χρονος εντοπίσθηκε στη συνέχεια από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην επιχείρησή του για να συλληφθεί τελικά.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 39χρονος, κατά τους τελευταίους 8 μήνες αφαίρεσε τμηματικά περί τους 30 τόνους σι­δηροδοκών, με την εμπορική αξία του μετάλλου (ως scrap) να ανέρχεται στις 5.000 ευρώ. Οι κλεμμένοι σιδηροδοκοί βρέθηκαν στην εταιρεία του 39χρονου και κατασχέθηκαν, ενώ οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα για να αφεθούν ελεύ­θεροι αφού πρώτα προσδιορίσθηκε η δίκη τους.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ