Τα “στοιχειωμένα” μέρη της Λάρισας, οι κραυγές στο Youtube και οι χιλιάδες προβολές! – Video

5311

Της Φανής Γιαννιώτη

Οι «τρομακτικές ιστορίες» των εφηβικών μας χρόνων ήταν πάντα αγαπημένες, ειδικά όταν αυτές βασίζονταν σε αστικούς μύθους ή πραγματικά μυστήρια του παρελθόντος….

Οι ιστορίες που εδώ και χρόνια κυκλοφορούν για τη Λάρισα, για στοιχειωμένα σημεία, σπίτια, ποτάμια κτλ σίγουρα υπήρχαν πάντα. Έχουμε όλοι ακούσει για τον Πύργο του Χαροκόπου στη Γιάννουλη αμέτρητα σχόλια που άλλοι τα πιστεύουν και ανατριχιάζουν και άλλοι τα θεωρούν αστικούς μύθους.

Η νεραϊδοστοιχειωμένη γέφυρα του Πηνειού, το στοιχειωμένο κάστρο της Μελιβοίας,  η παρουσία μιας γιαγιάς στον δρόμο Γιάννουλης – Τυρνάβου και πολλές άλλες ιστορίες βγαλμένες από την φαντασία ή από περιγραφές ηλικιωμένων, προσελκύουν το ενδιαφέρον της νέας γενιάς και όχι μόνο…

Ο ιστορικός Πύργος του Χαροκόπου στη Γιάννουλη Λάρισας

Στην εποχή της τεχνολογίας και της εικόνας όλες αυτές οι ιστορίες έχουν περάσει πλέον στο youtube και κάνοντας μία μικρή αναζήτηση για την πόλη μας θα διαπιστώσεις έκπληκτος ότι προσελκύουν το ενδιαφέρον του κόσμου, αφού έχουν χιλιάδες views!

Βίντεο από νεαρούς κυρίως που εισέρχονται ακόμη και νύχτα σε εγκαταλελειμμένα κτήρια της Λάρισας για να μας μεταφέρουν με τις κάμερες τους το μυστήριο… Άλλοι αντιμετωπίζουν το θέμα με χιούμορ και άλλοι με κραυγές αγωνίας ότι κάτι μεταφυσικό υπάρχει!

Η oμάδα Greek Paranormal Society, γνωστή σε μεγάλο κοινό του youtube, επισκέφτηκε τη Λάρισα με σκοπό να παρουσιάσει μερικά από τα πιο στοιχειωμένα μέρη της πόλης και το βίντεο έφτασε τις 20.634 προβολές, “Το μονοπάτι του τρόμου” στην Άνω Σωτηρίτσα έχει αγγίξει τις 47.331 προβολές, ενώ αρκετά είναι τα βίντεο που έχουν δημιουργήσει για τον Πύργο Χαροκόπου στη Γιάννουλη ακόμη και με Drone!!

Δείτε λοιπόν τα βίντεο που κυκλοφορούν στο youtube για την “Στοιχειωμένη” Λάρισα!

https://www.youtube.com/watch?v=QOrQNj_scQA

https://www.youtube.com/watch?v=ju24bwCRYbA

https://www.youtube.com/watch?v=v9ndDVpBdZU

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ