Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Ποδοσφαιρική Ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ »

418

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Παπαποστόλου και ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Μυλωνάς ευχήθηκαν σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και επιτυχίες. Παράλληλα ευχαρίστησαν όλους-παίκτες και εθελοντές- για την επιτυχία του 22ου Πανελλήνιου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που διεξήχθη στη Λάρισα από 28η Ιουνίου έως 2η Ιουλίου 2019 .
Ήταν μία μεγάλη γιορτή του αθλητισμού των εκπαιδευτικών που μέσα από αυτή αναδεικνύεται ότι ο αθλητισμός εκτός από τα οφέλη στην ψυχική και σωματική υγεία, παράλληλα αναδεικνύονται και οι αρχές της ομαδικότητας και της αλληλεγγύης.
Τονίστηκε ότι κατέβαλαν κάθε προσπάθεια προκειμένου οι εκπαιδευτικοί – αθλητές απ’ όλους τους συλλόγους της χώρας αλλά και από την Κύπρο να μείνουν ευχαριστημένοι.
Συνολικά 20 ομάδες από Ελλάδα και Κύπρο έδωσαν το «παρών» στο τουρνουά, στο οποίο διεξήχθησαν 38 αγώνες σε έξι γήπεδα της πόλης, ήτοι Νεάπολης Α’, Νεάπολης Β’, «Γ. Μητσιμπόνας» Α’, «Κουκουλίστιος-Μουσιάρης», «Γ. Μητσιμπόνας» Β’ και Φιλιππούπολης. Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Λεμεσός, η οποία κέρδισε στο μεγάλο τελικό που διεξήχθη στο γήπεδο Φιλιππούπολης την Ξάνθη με 3-0, ενώ μικρός τελικός δεν πραγματοποιήθηκε λόγω τραυματισμών και μεγάλης σωματικής κούρασης των δύο ομάδων
Ευχαρίστησαν όλες τις ομάδες που πήραν μέρος στη διοργάνωση συμβάλλοντας στη διατήρηση του θεσμού. Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Λεμεσού Κύπρου που κέρδισε στον τελικό την Ξάνθη και στέφθηκε πρωταθλήτρια των 22ων ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΩΝ στη Λάρισα.
Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της ΔΟΕ, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων, του Επιμελητηρίου Λάρισας , της ΕΠΣΛ και του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας.
Ευχαρίστησαν την ¨ΕΟΔΥΑ¨ (Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης & Υγειονομικών Αποστολών) για την υγειονομική κάλυψη των αγώνων.

Επίσης ευχαρίστησαν όλα τα ΜΜΕ της Λάρισας και της Θεσσαλίας γενικότερα για την προβολή των αγώνων
Ακόμη ευχαρίστησαν για την προσφορά τα καφέ Mikel και Gossip και για την προσφορά ειδών και προϊόντων τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου , την εταιρεία «ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε. ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, καθώς το ΚΤΕΛ Λάρισας για τη διάθεση λεωφορείου.
Τέλος ευχαρίστησαν τους υπεύθυνους των γηπέδων που φρόντιζαν τα γήπεδα και τους επιμέρους χώρους τους κατά τη διάρκεια των αγώνων, καθώς και όλους τους συναδέλφους, που εθελοντικά προσέφεραν τις υπηρεσίες τους εντός γηπέδων και εκτός για την άρτια διεξαγωγή των 22ων ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΩΝ.
Ανανέωσαν το αθλητικό ραντεβού για τον Ιούνιο στην Κοζάνη !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ