Το ‘’ΑΓΑΠΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ’’ δίπλα στα παιδιά με ειδικές ανάγκες

279

Στα πλαίσια των φιλανθρωπικών δράσεων του ‘’ΑΓΑΠΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ’’, την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023, αντιπροσωπία του σωματείου επισκέφτηκε τα Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στη Λάρισα και μετά από συνεργασία με τη διευθύντρια κα. Αντιγόνη Παληκαρά, πρόσφεραν τρόφιμα μακράς διάρκειας και γραφική ύλη, βάζοντας ένα λιθαράκι έτσι ώστε η καθημερινότητα αυτών των παιδιών να γίνει καλύτερη και πιο βιώσιμη, προσπαθώντας να ενταχθούν στην κοινωνία με ισότιμα δικαιώματα.
Τα μέλη του ‘’ΑΓΑΠΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ’’ αρχίζουν να υλοποιούν τους στόχους που εξήγγειλαν με την ίδρυσή τους, κυρίως στον τομέα του ανθρώπινου παράγοντα και της αλληλοβοήθειας των συνανθρώπων τους.
Από την πλευρά του ‘’ΑΓΑΠΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ’’ παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Ντιντιός Θωμάς, ο Αντιπρόεδρος κ. Κορδάς Παναγιώτης, η Γεν. Γραμματέας κα. Αλευρά Αγλαΐα (Λίλα), η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα. Ζαπάρτα Δήμητρα (Ντέμη), ο Εκπρόσωπος Τύπου κ. Αδαμόπουλος Ευάγγελος, η υπεύθυνη Επιστημονικών Θεμάτων κα. Λόλα Ζωή και το Ιδρυτικό Μέλος κ. Κυριάκος Γιώργος.
Τα προϊόντα ήταν μια προσφορά των ιδρυτικών μελών του σωματείου και με την ευγενική χορηγία των SM PARAS Οικονόμου Βασιλική – Νίκος Παρασκευούδης Ανθίμου Γαζή 21 Λάρισα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ