Video Game από Λαρισαίο σε Παγκόσμια πλατφόρμα! ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

644

Εμπνευσμένος από τον τίτλο Dear Esther αλλά και μετά από πολυάριθμες δουλειές που έχει αναλάβει σε μοντέλα που έχετε δει σίγουρα ήδη σε άλλα παιχνίδια, όπου άλλα είναι γνωστά και άλλα λιγότερο γνωστά, πήρε την απόφαση να φτιάξει ένα παιχνίδι το οποίο θα έχει την θεματολογία του βασισμένη στα μυθιστορήματα του H.P. Lovecraft και να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του.

Ο Άρης Δραγόνης είναι ο δημιουργός του παιχνιδιού The Shore. Βρίσκεται στην Λάρισα από όπου και κατάγεται. Τα τελευταία 10 χρόνια δουλεύει πάνω στον τομέ 3D modeling με εξειδίκευση στο Gaming.

Ακολουθεί το Teaser Trailer του The Shοre :

 

Έντονα εμπνευσμένο από το game Dear Esther, υπάρχουν και ισχυρές πτυχές ενός Survival game.

Τα γεγονότα του παιχνιδιού διαδραματίζονται σε ένα απαγορευμένο νησί, αφού ο πρωταγωνιστής καταλήγει ως ναυαγός, η θέλησή του να βρει την χαμένη του κόρη, είναι αυτό που τον κρατά ζωντανό. Βρίσκεται αντιμέτωπος με μυθολογικά πλάσματα που άλλα απλά διηγούνται την ιστορία και άλλα προσπαθούν να τον αποτρέψουν από την εύρεση της κόρης του. Εκτός αυτών έχει και άλλες δυσκολίες όπως η πείνα, οι καιρικές συνθήκες και προσπαθεί να επιβιώσει μέσα σε ένα άγνωστο και ακατοίκητο νησί, ολομόναχος.

Μπορείτε να δείτε το προφίλ του στο ArtStation :

Η αρχή : Το The Shοre είναι ένα παιχνίδι First Person – Open World – Survival – Horror Game, επικεντρωμένο σε μια μυθολογία που πηγάζει βαθιά μέσα από τον πυρήνα του H.P Lovecraft.

First Person – το The Shοre με αυτόν τον τρόπο θα μπορεί να μεταφέρει την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού πολύ πιο εύκολα δημιουργώντας στον παίχτη συναισθήματα πρωτόγνωρα και με άμεση αλληλεπίδραση με το περιβάλλον του παιχνιδιού.

Open World – θα ήταν λάθος να περιορίσουμε την εμπειρία του παίχτη σε συγκεκριμένα μονοπάτια δίνοντας μόνο Main Quests διαδρομές, χάρη στο Open World το The Shore κρατάει πολλά μυστικά τα οποία θα πρέπει να ανακαλυφθούν και μυστικά πλάσματα θα έχουν ακόμα περισσότερα μέρη για να κρύβονται κατά την διάρκεια της ημέρα ή της νύχτας αντίστοιχα.

Survival – Το στοιχείο επιβίωσης είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του The Shore και δεν μπορώ να το φανταστώ διαφορετικό. Ξεκινώντας από τις βασικές ανάγκες που μπορεί να έχει ένας ήρωας μέχρι και πρόσθετα Events ή διάφορες άλλες μελλοντικές προσθήκες που θα έχουμε.

Horror – Όπως πολύ από σας μπορεί ήδη να γνωρίζετε ο Χάουαρντ Φίλιπς Λάβκραφτ ήταν Αμερικανός συγγραφέας φανταστικής λογοτεχνίας τρόμου. Ήταν, ίσως, από τους πρώτους που έδωσαν στις ιστορίες τους έναν τόνο επιστημονικής φαντασίας.

Γραφικά : Το περιβάλλον του παιχνιδιού είναι φτιαγμένο όπως όλοι οι τίτλοι της εποχής μας, με την χρυσή της μηχανής γραφικών Unreal Engine4 όπως και ο προγραμματισμός του. Όλα τα μοντέλα είναι φτιαγμένα στο χέρι και μετά περασμένα σε ειδικές εφαρμογές για 3D Modeling και όλα φέρουν τα πνευματικά δικαιώματα του Άρη.

Gameplay : το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα σε πόλη αρχικό στάδιο αλλά από όσο γνωρίζουμε, σίγουρα θα βγει σε Single Player mode και στην συνέχεια θα προστεθεί και Multiplayer όπου όπως ανέφερε ο δημιουργός θα προστεθούν περισσότερα Survival στοιχεία και έξτρα Events.

Το The Shore θα βγει στην πλατφόρμα Steam μέχρι τέλος του 2019 σύμφωνα με την δήλωση του Άρη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω links.

Instagram
YouTube
Facebook
Website

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ