Σάκης Ρουβάς για Ηρώδειο: Ήταν σφάλμα, δεν είχε γνώση η εταιρεία

490

Συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε ζήτησε ο Σάκης Ρουβάς, μετά την ανάρτηση φωτογραφίας στα social media με τον τραγουδιστή να παρκάρει -στο πλαίσιο προωθητικής ενέργειας- πολυτελές αυτοκίνητο έξω από το Ηρώδειο. 

Μέσω Instagram, ο τραγουδιστής ανέφερε πως «η συναυλία μου με την Σόνια Θεοδωρίδου στο Ηρώδειο ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε να τραγουδήσω στον εμβληματικό αυτό χώρο. Λυπάμαι που αυτή η στιγμή μου συνδέθηκε, δυστυχώς, και με μια άστοχη προωθητική ανάρτηση στα social media μου, σχετικά με τη συνεργασία μου με εταιρεία, η οποία ουδεμία γνώση είχε».

Όπως πρόσθεσε ο ίδιος, «αμέσως μόλις αντιληφθήκαμε το σφάλμα, η ανάρτηση κατέβηκε καθώς ο σεβασμός στα μνημεία και την πολιτιστική μας κληρονομιά είναι δεδομένος και αναμφισβήτητος. Ζητώ συγγνώμη για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε».

Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Πολιτισμού ανέφερε πως η διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Σάκης Ρουβάς δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης.

Προανήγγειλε δε ότι η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από τον Ν. 3028/2002 διατάξεις.

Πηγή: kathimerini.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ