Τα δύο βιβλία που διαβάζουν αυτές τις ημέρες οι νέοι βουλευτές της ΝΔ στο σπίτι

399

Αυτές τις μέρες που βρισκόμαστε σπίτι είναι μια καλή ευκαιρία για διάβασμα. Άλλοι διαβάζουν εφημερίδες, άλλοι περιοδικά και αρκετοί κάποιο καλό βιβλίο. Αρκετοί από τους νέους βουλευτές τις Νέας Δημοκρατίας διαβάζουν όπως μαθαίνουμε δύο συγκεκριμένα βιβλία, τα οποία μάλιστα τους έχουν παραχωρηθεί και δωρεάν. Πρόκειται για τον Κανονισμό της Βουλής των Ελλήνων και το Σύνταγμα της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Μέγαρο Μαξίμου έχει ζητήσει από τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος, ιδίως αυτά που εξελέγησαν για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούλιο, να εκμεταλλευτούν το χρόνο που βρίσκονται στα σπίτια τους και να καθίσουν να διαβάσουν με προσοχή τα δύο αυτά βιβλία προκειμένου να αντεπεξέρχονται όσο το δυνατόν αρτιότερα στα καθήκοντά τους, όταν περάσει η επιδημία του κορονοϊού.

Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί είχαν εκλεγεί και αμέσως μετά ξεκίνησαν να μπαινοβγαίνουν στις αίθουσες των Επιτροπών και της Ολομέλειας γνωρίζοντας μονάχα τα βασικά για τον τρόπο λειτουργίας του επονομαζόμενου «ναού της Δημοκρατίας». Λίγοι είχαν καθίσει να διαβάσουν τα δύο αυτά πολύτιμα βιβλία. Τώρα όμως ξεκίνησαν να το πράττουν.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ