Αγωνία στον Βόλο για τον 6χρονο Αλέξανδρο – Μεταφέρεται επειγόντως σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μετά από χτύπημα λεωφορείου

487

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μεταφέρεται αυτή την ώρα ο μικρός Αλέξανδρος, που τραυματίστηκε σήμερα το απόγευμα στην οδό Αναπαύσεως στη Ν. Ιωνία Βόλου, όταν στην προσπάθεια τους με τη μητέρα του να διασχίσουν το οδόστρωμα χτυπήθηκε από αστικό λεωφορείο.

Την είδηση μετέδωσε αποκλειστικά το TheNewspaper.gr που βρέθηκε στο σημείο του ατυχήματος. Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για λάθος της μητέρας, που αποφάσισε να περάσει από σημείο που δεν υπήρχε διάβαση, χωρίς ωστόσο να προλάβουν να καταλάβουν πως το 6χρονο αγόρι παρασύρθηκε από το λεωφορείου του ΚΤΕΛ Βόλου.

Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Λόγω τη σοβαρότητας της κατάστασης αποφασίστηκε η διακομιδή του στο “Ιπποκράτειο” της Θεσσαλονίκης συνοδεία δύο γιατρών.

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 18.15 το απόγευμα, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της οικογένειας, στη συμβολή των οδών Χ. Λούλη και Αναπαύσεως κοντά στο παλιό Κοιμητήριο των Ταξιαρχών.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ:

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ