Μπέος: Κοπρίτες, που ήσασταν την ώρα της φωτιάς; Πίνατε καφέ στην παραλία και κάνατε κριτική στο Facebook

913

Ξέσπασε κατά μερίδας της αντιπολίτευσης και κατά του συνδυασμού του υποψηφίου δημάρχου Ν. Παπαπέτρου ο Αχιλλέας Μπέος κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του αποψινού δημοτικού συμβουλίου, με αφορμή την κριτική που δέχθηκε η δημοτική αρχή και ο μηχανισμός την ώρα της εξέλιξης της φωτιάς γύρω από τον Βόλο.

«Κάνετε κριτική, που ήσασταν ρε κοπρίτες. Πολιτικοί απατεώνες, καθόσασταν στην παραλία και κάνατε κριτική μέσω facebook. Παίζετε με τη θλίψη και με την τραγωδία των συνανθρώπων μας. Η δημοτική αρχή στο κομμάτι που της αντιστοιχούσε έκανε το καλύτερο. Είμαστε υπεύθυνοι απέναντι στον κόσμο του Βόλου. Σε άμεσο χρόνο, που πήραμε συγχαρητήρια από όλους, απεγκλωβίσαμε τον κόσμο μέσα στον πανικό, οργανώσαμε με μία ομάδα το εκθεσιακό κέντρο με κρεβάτια, με τροφή, με γιατρούς, με φάρμακα, με νερό για τις ανάγκες των ανθρώπων που έφυγαν από τα σπίτια τους. Πήγαν σε ξενοδοχεία, 2.580 άτομα πέρασαν από εκεί και τα 380 πήγαν στα ξενοδοχεία. Παραλάβαμε τον κόσμο από την Αγχίαλο» είπε ο κ. Μπέος και συνέχισε:

«Ο Ριζόπουλος προς τιμήν του ήταν εκεί. Τον είδα. Ήρθε, μίλησε με τους ανθρώπους, βοήθησε. Εσείς ρε κοπρίτες που ήσασταν; Είσαι και επιστήμονες. Ήσασταν στην ξαπλώστρα και κάνατε κριτική στο ίντερνετ. Ντροπή σας κοπρίτες. Ο κόσμος θα μας κρίνει όλους με αυτά που βλέπει. Αρκετά σας ανέχτηκαν.

Να στείλω κι ένα μήνυμα στον χασοδίκη, που λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Έχει ενημερωθεί η ηγεσία του Αρείου πάγου και η ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης για όσα κάνετε. Στις εκλογές θα πάμε στις 8/10 στην πλέον δημοκρατική διαδικασία και ο κόσμος θα κρίνει. Ο κόσμος έχει μνήμη, ξέρει και θα κρίνει σωστά. Νούμερα, ε νούμερα. Κοπρίτες κάνατε κριτική. Δεν έχετε λίγο φιλότιμο» συμπλήρωσε ο δήμαρχος Βόλου.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ