Bόλος: Ποια είναι η εταιρεία που θα κατασκευάσει τη Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων

159

Υπεγράφη την Παρασκυεή μεταξύ του εκπροσώπου της ΕΝΩΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΜΕΑ ΒΟΛΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ A.E.-THALIS ES SA και του Δήμου Βόλου, δια του Δημάρχου κ. Αχιλλέα Μπέου, το μεγάλο και πρωτοποριακό έργο της κατασκευής Μονάδας Επεξεργασίας Αποβλήτων (ΜΕΑ), προϋπολογισμένης δαπάνης 45 εκατομμυρίων ευρώ και με χρονικό ορίζοντα αποπεράτωσης τους 36 μήνες.

Ποια είναι η ανάδοχος εταιρεία

Η THALIS E.S. ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ:

Της βιώσιμης αρμονικής ανάπτυξης και για το λόγο αυτό προωθεί λύσεις για τη μετάβαση στην κυκλική οικονομία, την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και την ενίσχυση της ανθεκτικότητας των υποδομών περιβάλλοντος.

Της σύγχρονης και αποτελεσματικής διοίκησης που αξιοποιεί τις εμπειρίες μιας συνεκτικής ομάδας στελεχών, χρησιμοποιεί αξιόπιστα λογισμικά παρακολούθησης της εκτέλεσης των συμβάσεων και ελέγχει την ποιότητα των εργασιών σε όλο τον κύκλο παραγωγής των έργων και υπηρεσιών.

Της υπεύθυνης και διαφανούς λειτουργίας καθώς όλοι οι εργαζόμενοι τηρούν τις κανονιστικές ρυθμίσεις που προβλέπονται από το νόμο, τους κανονισμούς ασφαλείας καθώς και τις δεσμεύσεις ποιοτικής παραγωγής έργων.

Προωθεί την ανάπτυξη της καινοτομίας, βρισκόμαστε σε διαρκή διάλογο με τους χρήστες των υπηρεσιών μας, είμαστε αλληλέγγυοι με τους φορείς διαχείρισης των έργων και υπηρεσιών περιβάλλοντος. Παρέχουμε ολοκληρωμένες ποιοτικές υπηρεσίες με υψηλή προστιθέμενη αξία για τις τοπικές κοινωνίες.

THALIS E.S. βελτιώνει διαρκώς τις εσωτερικές διαδικασίες της, επενδύει σε νέα εργαλεία διοίκησης και διαχείρισης και εξασφαλίζει νέες πιστοποιήσεις. Σήμερα η εταιρία διαθέτει ένα ευρύ φάσμα διεθνών προτύπων:

  • ISO9001:2015 Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας
  • ISO14001:2015 Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης
  • ISO45001:2018  Σύστημα Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία
  • ISO22301:2019 Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας
  • ISO27001:2013 Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών
  • ISO37001:2016 Σύστημα Διαχείρισης για την Καταπολέμηση της Δωροδοκίας και της Διαφθοράς
  • ISO50001:2018 Σύστημα Διαχείρισης Ενέργειας
  • ISO39001:2012 Σύστημα Διαχείρισης Οδικής Ασφάλειας

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ