Χειροπέδες σε 21χρονο Βολιώτη για απόπειρα κλοπής σε σπίτι – Τον έπιασαν οι ιδιοκτήτες

333

Στο αυτόφωρο για απόπειρα κλοπής οδηγήθηκε χθες 21χρονος ημεδαπός στον Βόλο, ο οποίος φέρεται να μπήκε μέσα σε αυλή σπιτιού στην συνοικία της Νεάπολης, μαζί με ακόμη έναν συνεργό, αγνώστων ακόμη στοιχείων, τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες της Τρίτης 25/7.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού αντιλήφθηκαν τους δύο δράστες λόγω θορύβων και βγήκαν γρήγορα έξω από το σπίτι καταδιώκοντάς τους, ενώ κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να παραδώσουν στην αστυνομία τον έναν από τους δύο.

Ο 21χρονος, ο οποίος είναι χρήστης ουσιών, ζήτησε χθες προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του, ενώ αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται πως οι ιδιοκτήτες του σπιτιού έπιασαν λάθος άνθρωπο.
«Περνούσα από την γειτονιά τυχαία με τον παππού μου και την κοπέλα μου και δεν ξέρω τι έγινε. Με σταμάτησε το ζευγάρι και αμέσως κάλεσε την αστυνομία. Ούτε αντιστάθηκα, ούτε οι άνθρωποι με πείραξαν» δήλωσε ο ίδιος.

Η αυτόφωρη διαδικασία αναβλήθηκε για την Πέμπτη 27/8, ενώ ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος ως τότε, όποτε θα οδηγηθεί και πάλι ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για να απολογηθεί.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ