“Ελάτε, τον σκότωσα”. Τι οδήγησε τον 46χρονο στην άγρια δολοφονία του πατέρα του

345

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία των Τρικάλων από το πρωτοφανές έγκλημα που διαπράχθηκε σε επιχείρηση με καρέκλες και είδη κήπου, στην οδό Καρδίτσης.

Ο 46χρονος Δ.Κ. φέρεται να κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία τα ξημερώματα της Κυριακής και να ομολόγησε ότι “σκότωσα τον πατέρα μου, ελάτε”. Οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα καθώς ο 46χρονος είχε αποκεφαλίσει τον 77χρονο πατέρα του (Κ.Κ.) με αλυσοπρίονο. Ο θάνατός του πιθανότατα προήλθε το Σάββατο.

Εντωμεταξύ και ο ίδιος ο 46χρονος έχει αυτοτραυματιστεί και μάλιστα στο κεφάλι. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή. Ακόμη, προφανώς, δεν έχει κληθεί ψυχίατρος για να τον εξετάσει καθώς δεν είναι σε θέση.

Γείτονες δεν υπάρχουν, καθώς το περιστατικό συνέβη στο τέρμα της οδού Καρδίτσης, όπου δεν υπάρχουν κατοικίες παρά μόνο μάντρες, ωστόσο σύμφωνα με αναφορές στο trikalavoice.gr η ψυχολογική κατάσταση και των δυο δεν ήταν καλή το τελευταίο διάστημα και μετά το θάνατο της μητέρας της οικογένειας. Φέρονται οι δυο άντρες να είχαν συχνές αψιμαχίες, οι οποίες τελικά και οδήγησαν στο φρικτό τέλος. Ο δράστης, που αυτοτραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στον Νοσοκομείο Τρικάλων, ήταν μοναχοπαίδι και δεν είχε παντρευτεί, ενώ περιγράφεται γενικά ως “ήσυχο παιδί”.

Πηγή: trikalavoice.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ