Η Βολιώτισσα που κατέκτησε την κορυφή των ηχοβιβλίων στην Ελλάδα!

290

Μία Βολιώτισσα φιγουράρει εδώ και αρκετό καιρό στο top 4 των κορυφαίων ηχοβιβλίων στην Ελλάδα, στην εφαρμοφή της Apple! Πρόκειται για την Βαλεντίνα Κόρδη και το βιβλίο της “Η επιτυχία είναι παιχνίδι του μυαλού: Πώς να πετυχαίνεις τους επαγγελματικούς και εταιρικούς σου στόχους αλλάζοντας τον δικό σου τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς, αλλά και της ομάδας σου.” Στην πρώτη θέση βρίσκεται η ψυχολόγος Αννα Κανδαράκη, στη δεύτερη ο Ηλίθιος του Ντοστογιέφσκι στην τρίτη το βιβλίο του Μάθιου Πέρι.

Είναι ένα βιβλίο για εσένα που αντιλαμβάνεσαι ότι για να κατακτήσεις οτιδήποτε στον επαγγελματικό τομέα και την καριέρα σου και να ζεις μία ευτυχισμένη και επιτυχημένη επαγγελματική ζωή, θα πρέπει να ξεκινήσεις πρώτα από τον τρόπο της σκέψης σου και να αναζητήσεις, εκεί, την παρακίνηση που θα σε φτάσει στην κορυφή, αλλά και να ανακαλύψεις τα νοητικά εμπόδια που ο ίδιος βάζεις στον εαυτό σου και σαμποτάρεις την επιτυχία σου.Το βιβλίο αυτό είναι για εσένα που επιθυμείς να:
– Αποκτήσεις υψηλή αυτοπεποίθηση ως επαγγελματίας. – Να έχεις ένα ξεκάθαρο όραμα για το τί θέλεις στην επαγγελματική σου ζωή. – Να ξέρεις πώς θα παρακινήσεις ανά πάσα στιγμή τον εαυτό σου, ώστε να έχεις υψηλή απόδοση και παραγωγικότητα. – Να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές που θα σε οδηγούν στην επιτυχία. – Να αποκτήσεις εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες ομάδας, ακόμη και αν είσαι νέος σε αυτό το ρόλο. – Να επικοινωνείς αποδοτικά με τους άλλους στο εργασιακό περιβάλλον και να χαίρεις την εκτίμηση και τον θαυμασμό τους. – Να δημιουργήσεις ένα χαρούμενο εργασιακό περιβάλλον, που θα “δουλεύει”, για εσένα και τους συνεργάτες σου και τελικά… – Να κάνεις την επιτυχία αναπόφευκτη!

Η Βαλεντίνα Κόρδη είναι πιστοποιημένη Mindset & High-Performance Coach Στελεχών, Ομάδων και Επιχειρηματιών, Διεθνής Ομιλήτρια Παρακίνησης, TEDx speaker και Συγγραφέας.

Εδώ και 10 χρόνια έχει ιδρύσει την δική της εταιρεία, ως Executive & Business Coach,  έχοντας προπονήσει αυτά τα χρόνια, επιχειρηματίες και υψηλόβαθμα στελέχη, μικρομεσαίων αλλά και πολυεθνικών επιχειρήσεων, παγκοσμίως, να πετύχουν τους επαγγελματικούς και εταιρικούς τους στόχους, να αναπτύξουν ηγετικές δεξιότητες και να διαχειριστούν αποδοτικά αλλαγές αναπτύσσοντας την κατάλληλη κουλτούρα, νοοτροπία και συμπεριφορές, μετά από 15ετή εμπειρία ως στέλεχος η ίδια σε πολυεθνικές εταιρείες.

Το βιβλίο της «Η επιτυχία είναι παιχνίδι του μυαλού» έχει γίνει best seller και έχει μεταφραστεί επίσης στην αγγλική γλώσσα.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων Newport University της Καλιφόρνια, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων από το City Unity College και είναι Υποψήφια Διδάκτωρ Conscious Business Ethics του University of Sedona, ενώ σπουδάζει και για την απόκτηση τίτλου MSc in Integrative Psychotherapy στο Πανεπιστήμιο EurAKA της Ελβετίας. Επιπλέον, σπούδασε Success Conversion Coaching στο Express Coaching School του Καναδά και  Strategic Intervention Coaching στη σχολή Robbins – Madanes School του Τόνι Ρόμπινς, στις ΗΠΑ.

Είναι μέλος του Harvard Business Review Advisory Council, του ICF καθώς και του Institute of Coaching McLean/Harvard Medical School. To 2020, η ICAP Group την συμπεριέλαβε στην λίστα των Leading Women in Business στην Ελλάδα, ενώ πρόσφατα παρέλαβε το βραβείο International Women of Courage 2021 από τον οργανισμό International Human Rights Advisory Council, μέλος του United Nations Global Compact (της μεγαλύτερης παγκόσμιας πρωτοβουλίας Εταιρικής Βιωσιμότητας που δημιουργήθηκε το 2000 από τα Ηνωμένα Έθνη), το οποίο είναι αφιερωμένο στην Μητέρα Τερέζα.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ