Και δεύτερος Βολιώτης στο Survivor – Οι δύο παίκτες από τη Μαγνησία που θα διεκδικήσουν το έπαθλο

1236

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου το Survivor επιστρέφει στις οθόνες μας με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να έχει προετοιμάσει νέες εκπλήξεις αλλά να έχει κρατήσει και πολλά στοιχεία από το παιχνίδι επιβίωσης στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Ο Γιώργος Λιανός παραμένει στο τιμόνι της παρουσίασης και είναι έτοιμος να υποδεχθεί Μαχητές και Διάσημους.

Η επιλογή των μαχητών έχει ολοκληρωθεί, ενώ με την παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί έχουν δώσει τα χέρια Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Όλγα Πηλιάκη, Μαρία Αντωνά, Κρίστι Καθάργια, Τζέιμς Καφετζής, Αλέξης Παππάς, Σάββας Γκέντσογλου, Παύλος Παπαδόπουλος, Νίκος Γκάνος και ο Βολιώτης πρωταθλητής ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης.

Να σημειωθεί ότι στον Άγιο Δομίνικο θα ταξιδέψουν, σταδιακά, κι άλλοι παίκτες με την αθλήτρια Κέλλυ Αραούζου να είναι βέβαιο ότι θα μπει στο παιχνίδι.

Το όνομα του Σάββα Πούμπουρα είχε ακουστεί έντονα, ωστόσο ο ίδιος φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα πάει. «Ξέρετε που ΔΕΝ θα πάω;», έγραψε αρχικά ο Σάββας Πούμπουρας και στη συνέχεια είπε: «Μυστικό, αλλά δεν το μάθατε από μένα. Δεν θα πάω στο “Survivor”, άστους να λένε».

Το μόνο που απομένει είναι να διαπιστώσουμε αν τα spoilers βγουν αληθή, ειδικά για την περίπτωση Καφετζή. Ο πρώην παίκτης είχε αναφέρει ότι δεν τα βρήκαν στα χρήματα και ότι δεν θα βρεθεί στο ριάλιτι.

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΣΤΟ SURVIVOR

Ένα από τα πρόσωπα που θα φορέσουν φέτος τη μπλε μπαντάνα των Μαχητών, είναι ο Βολιώτης Σταμάτης Ταλαδιανός. Ασχολείται μεταξύ άλλων με το μόντελινγκ, αλλά και με την τηλεόραση. Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Ανδρέα Γεωργίου σε τηλεοπτικές του παραγωγές. Συγκεκριμένα οι τηλεθεατές τον έχουν δει στις «8 Λέξεις» στον ρόλο του Ηλία, καθώς και το «Τατουάζ».

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός έχει καταγωγή από τη Σκόπελο, αλλά μεγάλωσε και ζει στην πόλη του Βόλου. Η ομοιότητά του με τον Τούρκο ηθοποιό Can Yaman, που κάνει θραύση στο γυναικείο φύλο, είναι κάτι που δεν σχολιάζεται για πρώτη φορά. Ο ίδιος, είχε δηλώσει παλιότερα πως τον είχε μπερδέψει ακόμη και η γιαγιά του με τον «Φτερωτό Θεό», των τουρκικών σίριαλ και σίγουρα η παρουσία του δεν θα περάσει απαρατήρητη στον Άγιο Δομίνικο.

Από την Κυριακή 7 Ιανουαρίου ο Σταμάτης Ταλαδιανός θα είναι ένας από τους 12 Μαχητές και η παρουσία του στο νησί θα κριθεί από την απόδοσή τους στους αγωνιστικούς στίβους και τις σχέσεις που θα αναπτύξει με τους συμπαίκτες του, για να ξεδιπλώσει τη δική του τακτική στο Survivor 2024.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ

«Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά. Αλλάζουν οι κανόνες, δεν θα υπάρχει ψηφοφορία του κοινού. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης θα αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στο αγώνισμα, θα αποχωρεί. Φυσικά θα υπάρχει το συμβούλιο του νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ δύο ατόμων και θα προέρχεται από τις καλύτερες αγωνιστικά στιγμές των παικτών», είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί σε πρόσφατη συνέντευξη. Παράλληλα, θα υπάρξουν οικονομικές ρήτρες στις περιπτώσεις παραβίασης κανόνων.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ «SURVIVOR» ΣΤΗΝ PRIME TIME

Εδώ και λίγες ημέρες έχει ανακοινωθεί επίσημα η πρεμιέρα του «Survivor» στον ΣΚΑΪ. Το ριάλιτι επιβίωσης έρχεται με φορά στη βραδινή ζώνη του καναλιού του Φαλήρου, στις 7 Ιανουαρίου, με στόχο να κερδίσει το κοινό και να πιάσει κορυφή στους πίνακες τηλεθέασης. Η έλευσή του, μάλιστα, φέρνει ντόμινο αλλαγών στην prime time. Το «Survivor» θα είναι στον αέρα 4 φορές την εβδομάδα, από Κυριακή έως Τετάρτη, όπου θα βλέπουμε αγωνίσματα αλλά και την αποχώρηση παίκτη στο συμβούλιο του νησιού.

Όσον αφορά στη σειρά «Οι Πανθέοι», που προβαλλόταν καθημερινά στις 21.00; Η παραγωγή μυθοπλασίας παραμένει στην prime time, με διπλό επεισόδιο κάθε Πέμπτη, ώστε να ολοκληρωθεί κανονικά με την λήξη της σεζόν. Παρά το γεγονός ότι η σειρά δεν απέδωσε εμπορικά τα προσδοκώμενα, το κανάλι είναι ευχαριστημένο από το αποτέλεσμα αξιώσεων που είδαμε στις οθόνες μας κι έτσι συνεχίζει να το στηρίζει τοποθετώντας το σε ένα αρκετά προστατευμένο περιβάλλον χωρίς έντονο ανταγωνισμό. Στο πρόγραμμα της Παρασκευής παραμένουν οι θεατρικές παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή ενώ η μουσική εκπομπή «Σάββατο με φίλους» του Χρήστου Φερεντίνου θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 21.00.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ