Λήστεψε πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Αλμυρό και… έπαιξε τα μισά χρήματα στον τζόγο!

471

Εκτός από το ότι βοηθούσε τον καρκινοπαθή πατέρα του στα Σκόπια, ο 18χρονος ληστής χθες κατά την απολογία του, είπε ότι είναι εξαρτημένος από τον τζόγο και μετά τη ληστεία σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στον Αλμυρό έστειλε 600 € στον πατέρα του και τα άλλα χρήματα τα έπαιξε στον τζόγο, σε άλλο πρακτορείο του ΟΠΑΠ! Ο νεαρός μετά την απολογία του, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα θα μείνει προφυλακισμένος μέχρι να γίνει η δίκη του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός ανέφερε ότι στέλνει χρήματα στον πατέρα του που είναι άρρωστος, ενώ πρόσθεσε ότι και ο ίδιος έχει εξάρτηση με τον τζόγο. Μάλιστα είπε , ότι μετά τη ληστεία που έκανε στις 8 Μαΐου το βράδυ σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στον Αλμυρό με «λεία» 1500 € (ο ίδιος είπε ότι τα χρήματα που πήρε ήταν λιγότερα), έστειλε 600 € στον πατέρα του και τα υπόλοιπα πήγε σε άλλο πρακτορείο του ΟΠΑΠ και τα έπαιξε στον τζόγο…
Τελικά φαίνεται ότι δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα και αποφασίστηκε να προφυλακιστεί μέχρι να γίνει η δίκη του για ληστεία, σε βαθμό κακουργήματος.
Ο νεαρός προχθές κρίθηκε ένοχος στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για παράνομη οπλοφορία, παράνομη είσοδο στην ελληνική επικράτεια και χρήση πλαστού εγγράφου και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 10 μηνών, με αναστολή και δικαίωμα έφεσης και χρηματική ποινή 3750 €.
Υπενθυμίζεται ότι ο 18χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στην Ευξεινούπολη από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και πλαστογραφία, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία απομίμηση πιστολιού και ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας, Σερβικών Αρχών.

Στη κατοχή του νεαρού βρέθηκε ένας σάκος με ρούχα που αναγνωρίστηκαν από μάρτυρας ότι φορούσε στην ληστεία, που έγινε στις 20.45 της Δευτέρας 8 Μαΐου, όταν ο νεαρός με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του μπήκε στο πρακτορείο με την απειλή πιστολιού πήρε 1500 € και εξαφανίστηκε.

Πηγή: magnesianews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ