Νέα τράπεζα ανοίγει στον Βόλο – Δείτε ποια είναι

1215

Στον Βόλο κάνει άνοιγμα, προκειμένου να ιδρύσει νέο υποκατάστημα το επόμενο χρονικό διάστημα, η ProCredit Bank. Η τράπεζα, διοργανώνει ενημερωτικές συζητήσεις με παραγωγικούς φορείς στην ελληνική περιφέρεια, προκειμένου να διαπιστώσει την ανάγκη ίδρυσης υποκαταστημάτων και ανάπτυξης σε άλλες περιοχές της χώρας, πέρα από τη Θεσσαλονίκη που δραστηριοποιείται σήμερα.

Για τον λόγο αυτό διοργανώνει συνάντηση γνωριμίας στον Βόλο με επιχειρηματίες όλων των κλάδων, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023 στο Επιμελητήριο Μαγνησίας και ώρα 18.00.

Λίγα λόγια για την ProCredit Bank
Η ProCredit Bank της Ελλάδας αποτελεί μέρος του Гερμανικού ομίλου εμπορικών τραπεζών & ιδρύθηκε το 2015 ενώ σήμερα διαθέτει 30 άτομα προσωπικό που εργάζονται στο υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης www.procreditbank.gr .

H ProCredit Ηolding – μητρική εταιρεία του ομίλου ProCredit έχει έδρα τη Φρανκφούρτη της Γερμανίας και βρίσκεται υπό την εποπτεία της German Federal Financial Supervisory Authority και της Bundesbank.

Με αποστολή την δημιουργία ενός σταθερού οικονομικού περιβάλλοντος για την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με σχέσεις που θα βασίζονται σε μακροπρόθεσμες συνεργασίες , αμοιβαία εμπιστοσύνη και κεντρικό στόχο την μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Οι αριθμοί γιά την Procredit Bank -Holding
Στοιχεία ενεργητικού 8 δις Ευρώ – 45 000 Επιχειρηματικοί πελάτες – 3200 άτομα Προσωπικό και 92% Δανειακό χαρτοφυλάκιο σε ΜμΕ

Δανειακό χαρτοφυλάκιο της ProCredit Bank στην Ελλάδα
Έμφαση σε τομείς που συνεισφέρουν στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας Μέσο εκταμιευμένο επιχειρηματικό δάνειο 400.000 ευρώ. Το 2022, το 99% του συνολικού δανειακού χαρτοφυλακίου αφορούσε δάνεια προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Χρηματόδοτηση “πράσινων” έργων
Υποστήριξη συνολικά 600 έργων: Ενεργειακές κοινότητες ,ανανεώσιμη ενέργεια ,εξοπλισμός και μηχανήματα ενεργειακής αποδοτικότητας

Επιχειρηματικά αποτελέσματα της τράπεζας ProCredit
65% των πελατών είναι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, 200 εκατομμύρια ευρώ αφορούν σε εμβάσματα κάθε μήνα & 50% των μεταφορών σε διεθνή εμβάσματα.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ