Οκτώ προορισμοί από το αεροδρόμιο του Βόλου και για το 2023 – Πότε ξεκινούν τα δρομολόγια και για ποιες πόλεις

3584

«Ζεσταίνονται οι μηχανές» στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, προκειμένου το αμέσως επόμενο διάστημα να ξεκινήσουν οι πτήσεις για επτά προορισμούς του εξωτερικού και έναν εντός Ελλάδας.

Τα τελευταία χρόνια ο Κρατικός Αερολιμένας Ν. Αγχιάλου έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα με καθημερινές πτήσεις προς ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και μάλιστα με μεγάλες πληρότητες. Μόνο πέρυσι καταγράφηκαν 45.000 αφίξεις και αναχωρήσεις προς και από Βόλο.

Την ίδια ώρα οι οιωνοί για την τουριστική κίνηση στη χώρα είναι ευοίωνοι, καθώς αναμένεται αύξηση σε σχέση με πέρυσι, που ήταν μία χρονιά που κατέγραψε ρεκόρ.

Τη φετινή χρονιά εντάχθηκαν δύο νέοι προορισμοί στα δρομολόγια των αεροπλάνων στο αεροδρόμιο της Κεντρικής Ελλάδας. Πρόκειται για το Μπρνο της Τσεχίας και τη Στουτγκάρδη της Γερμανίας με μία πτήση εβδομαδιαίως για κάθε μία πόλη.

ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ;

Στις 13 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι πρώτες πτήσεις για τη φετινή τουριστική περίοδο και θα αφορούν δύο δημοφιλείς προορισμούς, το Παρίσι και το Μόναχο, ενώ σταδιακά θα ενταχθούν στο πρόγραμμα και οι υπόλοιπες χώρες.

Από το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, το φετινό καλοκαίρι, οι επιβάτες θα μπορούν να πετάξουν για τους εξής προορισμούς: Στουτγκάρδη, Παρίσι, Μόναχο, Μπρνο Τσεχίας, Ντίσελντορφ, Βιέννη, Λονδίνο και Ηράκλειο Κρήτης, καθώς η Sky Express ενέκρινε για τρίτη χρονιά το σχετικό εσωτερικό δρομολόγιο.

Πηγή: thenewspaper.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ