Προφυλακίστηκε 23χρονος στον Βόλο για διακίνηση ναρκωτικών – Ελεύθερη η 20χρονη συνεργός του

4981

Ενώπιον του ανακριτή προκειμένω να απολογηθούν βρέθηκαν χθες 23χρονος και 20χρονη αλλοδαποί στο Βόλο, οι οποίοι συνελήφθησαν την Παρασκευή 28/4, ο μεν νεαρός για διακίνηση ναρκωτικών, η δε νεαρή για κατοχή ναρκωτικών.

Στην κατοχή των δυο νέων βρέθηκαν σχεδόν 90 γραμμάρια κοκαΐνη, αλλά και ποσότητα νοθευτικής ουσίας και ζυγαριά ακριβείας, εικόνα που παρέπεμπε σε εμπόριο.

Αναλυτικά, μετά από κατ’ οίκον έρευνα στο σπίτι της 20χρονης, όπου φιλοξενούταν ο 23χρονος βρέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κοκαΐνης, σε μορφή βράχου, βάρους 58,25 γραμμαρίων, 39 φιξάκια με ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 32,97 γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας, και 30 ταμπλέτες άγνωστης χημικής σύνθεσης, κατάλληλες για νόθευση κοκαΐνης. Κατασχέθηκαν επίσης 3 κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 1.710 ευρώ και η μοτοσικλέτα του 23χρονου, ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς του.

Στην ανάκρισή τους οι δύο νέοι, αλβανικής καταγωγής, ισχυρίστηκαν πως οι ναρκωτικές ουσίες προορίζονταν για προσωπική τους χρήση και όχι για διακίνηση, κατηγορία την οποία αρνήθηκαν.
Η 20χρονη επίσης υποστήριξε πως δεν είχε σαφή εικόνα των ουσιών που κατείχε ο 23χρνος και ότι εκείνη δεν συμφωνεί με τη χρήση ναρκωτικών του νεαρού. Σημειώνεται πως κανείς από τους δύο δεν έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν.

Μετά την ανάκρισή τους, ο 23χρονος προφυλακίστηκε ενώ η 20χρονη αφέθηκε ελεύθερη υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, της υποχρέωσης να παρουσιάζεται στο ΑΤ της πόλης μία φορά το μήνα, και της καταβολής εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ