Τα λουκάνικα έκρυβαν επικίνδυνα χάπια… Ασυνείδητοι σκόρπισαν φόλες στις Αλυκές

185

Ασυνείδητοι θέλησαν να θανατώσουν αδέσποτα σκυλιά στις Αλυκές, αφήνοντας λουκάνικα Φρανκφούρτης γεμάτα με επικίνδυνα χάπια στην αλάνα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πανός και Δουλκέρογλου.

Το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί “καταφύγιο” για περίπου 15 αδέσποτους σκύλους, οι οποίοι εγκαταλείφθηκαν στην περιοχή και ταΐζονται από περιοίκους. Σύμφωνα με μαρτυρίες, τον περασμένο Σεπτέμβριο έκανε την εμφάνισή του ένα σκυλάκι που δέχθηκε επανειλημμένα κακοποιητική συμπεριφορά και άρχισε να γίνεται επιθετικό. Πριν από έναν μήνα περίπου, γείτονες ενημέρωσαν την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Βόλου για τις επιθέσεις του ζώου και ζήτησαν να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, χωρίς όμως να υπάρξει καμία ανταπόκριση από τον Δήμο μέχρι και σήμερα.

Η αλάνα στη συμβολή των οδών Πανός και Δουλκέρογλου

Χθες, κάτοικοι της περιοχής εντόπισαν στην αλάνα τρία τεράστια λουκάνικα Φρανκφούρτης και υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Αποφάσισαν να ανοίξουν τα λουκάνικα και διαπίστωσαν ότι ήταν γεμάτα με κίτρινα χάπια. Μάλιστα, όπως ανέφεραν στα gegonota.news, σε ένα από τα λουκάνικα-φόλες μέτρησαν έως και 23 χάπια. Αμέσως, ενημέρωσαν πόρτα-πόρτα τους κατοίκους της γειτονιάς που έχουν δεσποζόμενα ζώα και τα βγάζουν βόλτα στην αλάνα, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Μερικά από τα χάπια που βρέθηκαν μέσα στα λουκάνικα-φόλες

Σημειώνεται ότι η χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων είναι εγκληματική πράξη και, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, η απειλούμενη ποινή είναι κακουργηματικής βάσης, φτάνει τα 10 χρόνια κάθειρξη και χρηματικό – διοικητικό πρόστιμο από 30 έως 50.000 ευρώ.

Πηγή: gegonota.news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ