Τέμπη – Μητέρα αδελφών Πλακιά: «Πού να φανταστούμε ότι βάζουμε τα παιδιά μας στο τρένο του θανάτου»

673

Η Σοφία και ο Νίκος Πλακιάς που έχασαν τις κόρες τους, μίλησαν στη «Super Κατερίνα» και ανέφεραν: «Φέρουμε βαρύ φορτίο, χάσαμε 3 παιδιά, μόνοι μας πρέπει να εξιχνιάσουμε το έγκλημα. Είμαστε από τους πρώτους γονείς που φτάσαμε στο σημείο μηδέν εκείνο το βράδυ.

Δεν θέλαμε στήριξη θέλαμε πριν από αυτό να είναι δίπλα μας. Όταν ο Καραμανλής διαρρήγνυε τα ιμάτιά του για την ασφάλεια των τρένων και μετά μας κούνησε το δάχτυλο μπροστά στις κάμερες, πώς να δεχτώ να μου μιλήσει; Είχε το θράσος σήμερα να κάνει δήλωση. Σήμερα, ημέρα μνήμης, βγήκε κι έκανε δήλωση ότι συμπάσχει και κλαίει μαζί μας!

Πού να φανταστούμε ότι βάζουμε τα παιδιά μας στο τρένο του θανάτου; 900 μέτρα είναι ο σταθμός της Καλαμπάκας από το σπίτι μας. Ο σταθμάρχης είχε ξεκινήσει από μας. Τον άχρηστο! Πού να ήξερα!

Δεν έχουν βρει το θάρρος να αναλάβουν ευθύνη. Κάναμε 7 αιτήματα να είμαστε στην Εξεταστική. Δεν μας επέτρεψαν. Κάλεσαν όσους τους συνέφερε. Δεν θα συγχωρέσω ποτέ αυτούς που ήξεραν και δεν μίλησαν. Σας εύχομαι τύχη γιατί εμείς δεν είχαμε. Να μην αφήσετε, να πιέσετε συναδέλφους σας να μην ξεχαστεί» ήταν μεταξύ άλλων τα δραματικά λόγια των τραγικών γονέων.

Πηγή: gossip-tv.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ