Τρίκαλα: Γιος αποκεφάλισε και έκοψε τα χέρια του πατέρα του με αλυσοπρίονο – Πώς ομολόγησε το έγκλημα

1045

Συγκλονισμένοι οι στενοί συγγενείς δράστη και θύματος στα Τρίκαλα. Ο 46χρονος επιτέθηκε με αλυσοπρίονο στον πατέρα του και τον σκότωσε. Ομολόγησε το έγκλημα δύο 24ωρα μετά…

Το φρικτό έγκλημα στα Τρίκαλα αποκαλύφθηκε το μεσημέρι όταν ο 46χρονος δράστης ομολόγησε τη στυγνή δολοφονία του 76χρονου πατέρα του. Στο τηλεφώνημα που έκανε στην αστυνομία, ανέφερε πως έβαψε τα χέρια του με αίμα, επειδή αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Όπως ανέφερε σκότωσε τον άτυχο άντρα πριν από 48 ώρες, μέσα στη βιοτεχνία που διατηρούσαν. Δεν είπε τότε το παραμικρό σε κανέναν. Αποκεφάλισε τον πατέρα του και στη συνέχεια του έκοψε τα χέρια, με ένα αλυσοπρίονο. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσαν πως ο δράστης τους είχε πει την αλήθεια.

Μέσα σε μια λίμνη αίματος εντόπισαν την ακρωτηριασμένη σορό του άτυχου άντρα, που βρήκε μαρτυρικό θάνατο από τα χέρια του παιδιού του. Ο δράστης ήταν σε κατάσταση σοκ. Χαμένος σε ένα δικό του κόσμο. Δεν αντιστάθηκε στους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες και τον μετέφεραν σε αστυνομικό τμήμα στα Τρίκαλα.

Στενοί συγγενείς του καθ’ ομολογία δράστη και του θύματος δηλώνουν στο newsit.gr σοκαρισμένοι. Ποτέ όπως μας λένε οι δυο τους δεν είχαν δώσει δικαιώματα. Ορισμένοι ήξεραν για τα ψυχολογικά προβλήματα του 46χρονου, αλλά κανείς δεν φανταζόταν την τροπή που θα έπαιρναν τα πράγματα.

«Πριν καμιά ώρα βγήκα να πάρω τσιγάρα και βλέπω ΔΙΑΣ. Πού να μου πάει το μυαλό; Σκέφτηκα ότι θα έχουν κάποιο μπλόκο. Και μου έστειλε η γυναίκα μου στο κινητό ότι έγινε αυτό στην Καρδίτσης. Πήγα με το αυτοκίνητό μου και πήγα στο μαγαζί και ήταν όντως αυτό που αυτό που διάβασα» μας λέει άτομο από το περιβάλλον του πατροκτόνου.

«Έχω πάθει σοκ. Είμαστε χρόνια εδώ πέρα. Ποτέ μα ποτέ δεν είχαν τέτοια δείγματα. Πέθανε η μάνα του (δράστη) πριν τρεις – τέσσερις μήνες και κάθε μέρα ερχόντουσαν μαζί στο μαγαζί, κάθονταν, δούλευαν, φτιάχνουν καρέκλες. Η μαμά του ήταν άρρωστη και μεγάλη σε ηλικία η συγχωρεμένη. Δεν τους έχω δει να μαλώνουν ποτέ. Δεν μας έδειξε ποτέ ότι μπορεί να έχει ψυχολογικά. Το μόνο που μας έλεγε τελευταία είναι ότι “η μάνα μου έφυγε όπως έπρεπε να φύγει, δεν ταλαιπωρήθηκε, την πρόσεξα”. Μοναχοπαίδι και ανύπαντρος είναι. Πρωτόγνωρες καταστάσεις, δεν ξέρω τι να πω» καταλήγει.

Η αποκάλυψη του στυγερού εγκλήματος
«Έχω ψυχολογικά προβλήματα. Ελάτε να με πάρετε. Σκότωσα τον πατέρα μου». Αυτά φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του 46χρονου πατροκτόνου των Τρικάλων στο τηλεφώνημα που έκανε στη Άμεση Δράση, σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ άνδρες της Αστυνομίας συνεχίζουν τις έρευνες.

Ο δράστης επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα και είπε στις Αρχές ότι έσφαξε τον πατέρα του αφού πρώτα τσακώθηκαν μεταξύ τους. Φάνηκε άλλωστε από τα στοιχεία ότι είχε προηγηθεί πάλη, καθώς ο 76χρονος έφερε και θλαστικό τραύμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο.

Ο καθ’ ομολογία δράστης που βλέπετε παραπάνω ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ καθώς αυτοτραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο. Αστυνομικοί έσπευσαν στη βιοτεχνία και πέρασαν χειροπέδες στον 46χρονο.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Πηγή: newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ