Βόλος: Πολυτελής κατοικία πωλείται στις Αλυκές

280

Σε απόσταση μόλις 5 χλμ. από το Βόλο, βρίσκεται το παραθαλάσσιο παραθεριστικό κέντρο της πόλης των Αλυκών, το οποίο ουσιαστικά αποτελεί προάστιο της πόλης του Βόλου.

Η σημερινή πόλη είναι κτισμένη στη θέση των αρχαίων Παγασών, όπου σύμφωνα με το μύθο ναυπηγήθηκε η Αργώ, με την οποία ο Ιάσονας και οι σύντροφοί του ξεκίνησαν για την Αργοναυτική εκστρατεία με προορισμό την Κολχίδα, στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας και κατόρθωσαν να αρπάξουν το Χρυσόμαλλο Δέρας και να το φέρουν πίσω στην Ιωλκό.

Η πόλη διαθέτει καλή τουριστική υποδομή, με οργανωμένη πλάζ, ουζερί, εστιατόρια και μπαράκια δίπλα στη θάλασσα, τα οποία προσφέρουν πλούσια νυκτερινή διασκέδαση και προσελκύουν χειμώνα καλοκαίρι πολλούς επισκέπτες, ντόπιους και περαστικούς.

Επιπλέον παρέχει όλες τις υποδομές για μόνιμη κατοικία, αφού υπάρχουν σχολεία, Super Market και τακτική αστική συγκοινωνία με την πόλη του Βόλου.

Στην περιοχή αυτή και σε προνομιακή θέση, πωλείται παραθαλάσσια οικία πολυτελούς κατασκευής, συνολικού εμβαδού 195 τ.μ., μέσα σε οικόπεδο 150 τ.μ., μόλις 30 μ. από τη θάλασσα και 5 χλμ από το Βόλο.

Η οικία εκτείνεται σε τρία επίπεδα.

Στο χαμηλότερο επίπεδο, που είναι ημιυπόγειο, υπάρχει ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα, με χωριστή είσοδο, αποτελούμενο από καθιστικό με τζάκι, 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο με μπανιέρα.

Στο μεσαίο επίπεδο, βρίσκεται η κύρια είσοδος της οικίας, όπου υπάρχει ο χώρος της τραπεζαρίας, ο χώρος του σαλονιού με τζάκι, η κουζίνα με εντοιχισμένες συσκευές και μεγάλες επιφάνειες από γρανίτη, χώρος για επιπλέον τραπεζαρία, το κυρίως μπάνιο της οικίας, αρκετά ευρύχωρο, με μπανιέρα και έναν επιπλέον χώρο για πλυντήριο και στεγνωτήριο ρούχων.

Στο πάνω επίπεδο, βρίσκονται τρία υπνοδωμάτια, το καθένα με δική του ντουλάπα και βεράντα με θέα θάλασσα και μια μεγάλη βεράντα, με πολλές δυνατότητες εκμετάλλευσης, για το τρίτο υπνοδωμάτιο.

Η οικία είναι προσεγμένης κατασκευής, κατοικήθηκε το 2008, διαθέτει κουφώματα αλουμινίου της DORAL, με διπλά τζάμια και σίτες, έχει κεντρική θέρμανση με πετρέλαιο, με χωριστό μετρητή για τα δύο διαμερίσματα και δυνατότητα εγκατάστασης φυσικού αερίου, που εξυπηρετεί πλέον την περιοχή.

Η οικία βρίσκεται λίγα μέτρα από την παραλία και την πλαζ των Αλυκών και εξυπηρετεί άριστα σαν κύρια, αλλά και σαν εξοχική κατοικία.

Είναι άμεσα διαθέσιμη για υπόδειξη από τη NEW DEAL PRIME.

Πληροφορίες: https://www.newdealprime.gr/property/code/1-377

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ