Στο τέλος θα βγούμε όλοι μαζί και πάλι νικητές

809

Από τον κ. Θωμά Ντιντιό, πρόεδρο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας

Τα τελευταία χρόνια η χώρα μας δοκιμάζεται σκληρά σε πολλούς τομείς στον απόηχο κυρίως κάποιων παγκοσμίων κρίσεων.

Το τελευταίο διάστημα όμως καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ως Έθνος δύο εχθρούς παράλληλα. Από τη μία την ωμή προκλητικότητα των γειτόνων μας στον Έβρο και στα νησιά του Αιγαίου και από την άλλη να αντεπεξέλθουμε όσο πιο έξυπνα και σθεναρά μπορούμε, απέναντι σε μια πρωτόγνωρη απειλή για τους περισσότερους, αυτή του αόρατου εχθρού COVID-19.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (ΕΣΠΕΛ) στην οποία έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος, εκπροσωπώντας επαγγελματικά και θεσμικά τους συναδέλφους μας στρατιωτικούς, εκτός του κύριου ρόλου μας να διεκδικούμε με κάθε νόμιμο τρόπο τα δικαιώματά τους, αλλά και να προσπαθούμε να αναδεικνύονται τα προβλήματα της καθημερινότητας, το τρέχον διάστημα συμβάλλουμε κι εμείς από την πλευρά μας στην αντιμετώπιση των απειλών της εποχής με κάθε τρόπο, βάζοντας έτσι το λιθαράκι που μας αναλογεί στον εθνικό αυτό αγώνα μέχρι το τέλος του.

Οι σημαντικότερες ενέργειες της ΕΣΠΕΛ το τελευταίο διάστημα ήταν η ανεύρεση και προώθηση υλικών προστασίας από τον COVID-19 κυρίως σε οικογένειες μελών μας που έχουν μέλη υψηλού κινδύνου και τα έχουν περισσότερο ανάγκη από ποτέ, για να προστατευτούν αλλά και να προστατέψουν τους γύρω τους, αλλά και η συμμετοχή με μεγάλη επιτυχία στην αιμοδοσία της Κινητής Μονάδας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο την Τράπεζα Αίματος της ένωσής μας, για να είμαστε όσο πιο θωρακισμένοι γίνετε όποτε και όταν χρειαστεί.

Η ιστορία έδειξε πως οι Έλληνες όποτε κι αν έχουν αντιμετωπίσει οποιονδήποτε εχθρό ενωμένοι, δεν φοβήθηκαν ποτέ και με στρατηγικές κινήσεις έβρισκαν τον τρόπο να τα καταφέρουν. Έτσι και σήμερα λειτουργώντας μεθοδικά και οργανωμένα, προσηλωμένοι στις οδηγίες των ειδικών ανά περίπτωση, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και στο τέλος θα βγούμε όλοι μαζί και πάλι νικητές.

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ