Τα καλύτερα της εβδομάδας!

4676

Καλημέρα στην παρέα 😎

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

 

🤣🤣🤣

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, λουλούδι, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "i NAOUSANEWS.GR Γαμήλια φωτογράφιση στις ροδακινιές της Ημαθίας ονειρεύονται ζευγάρια από το εξωτερι... 8 Μου αρέσει! 1 σχόλιο Σχολιάστε Κοινοποιήστε Να <άτσουν και για το αραίωμα, θέλουμε χέρια. Χαχα Απάντηση 11"

 

Ο πρωθυπουργός στο φαρμακείο με την κόρη του για να πάρουν self test. Αποκλειστικές εικόνες

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται

 

Κι όμως έγινε κι αυτό…

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "DELIVERT news 24 7 NEWS247.GR Ντελιβεράς έκλεψε εμβόλιο για τον κορονοϊό από εμβολιαστικό κέντρο στην Αγία Παρασκευή Μου αρέσει! Σχολιάστε 740 Κοινοποίηση 26 κοινοποιήσεις Τα πιο σχετικά η μαγικη στιγμη που επισημως παραδεχομαστε πως μεσα σε χωρο που κανουν εμβολιο ευπαθεις και ηλικιωμενοι κυκλοφορανε ντελιβεραδες με το απαρατητο φρεντοεσπρεσο 2ώ. Μου αρέσει! Απάντηση 238"

 

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "hoor @hoorrulainn πείτε μου κάτι που δε ξερω 27 Retweets 577 Likes Xavier To πρώτο γράμμα της κάθε πρό- τασης είναι πάντα κεφαλαιο"

 

Πολύ φίλη μας… 

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 211 212 2288 TH κα ΔΙΟΝΥΣΙΑ, 40 ΕΤΩΝ: <<ΤΗΓΑΝΙΖΑ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΗ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΗΣΤΕΥΕΙ, ΓΙΑ NA ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΩ>> ΜΠΡΟΣΤΑ ΦΤΙΑΞ ftiaksekafe 10:18"

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ