Την πρώτη του συνέντευξη μετά την καταδίκη του από το Πρωτόδικο δικαστήριο ως ηθικός αυτουργός σε κακοποιητικές συμπεριφορές συνεργατών του σε δομές του Βόλου και της Αθήνας, παραχώρησε στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρέδη και στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο πατήρ Αντώνιος.
Ο ιδρυτής της «Κιβωτού του κόσμου» εμφανίστηκε από το σπίτι στο οποίο φιλοξενείται τα τελευταία δύο χρόνια. «Ζω ένα κακό όνειρο τόσο καιρό» είπε ο ίδιος.
Ο επικεφαλής της ΜΚΟ και πνευματικός της καθοδηγητής ξεκαθάρισε ότι όλα ξεκίνησαν από την κλοπή στη δομή του Βόλου. Τόνισε ότι εδώ και 25 χρόνια, 10.000 παιδιά πέρασαν από τις δομές, και κανένα δεν παραπονέθηκε για τίποτα. Επίσης ότι κανείς από τους εκατοντάδες εθελοντές και τους εκατοντάδες εργαζόμενους δεν παρατήρησαν τίποτα περίεργο. «Μόνο μετά την κλοπή του Βόλου, μία μικρή ομάδα παραβατικών παιδιών με ποινικό μητρώο με κατηγόρησαν για όλα αυτά. Κάποιος τα καθοδήγησε αυτά τα παιδιά» είπε.
Σε ερώτημα που του έθεσε η Ζήνα Κουτσελίνη, απευθύνθηκε στον κόσμο για το μήνυμα που θέλει να περάσει.
Πηγή: thenewspaper.gr



























