L.A. Travel: Ένα σύγχρονο τουριστικό γραφείο στην καρδιά της Λάρισας έτοιμο να σας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο!

1573

To L.Α. travel δημιουργήθηκε το 2009 στη Λάρισα από την αγάπη των ιδρυτών του, Γιάννη Μπατζιόλα και Χρήστο Λουπάτατζη για τα οργανωμένα ταξίδια κυρίως με νέους ανθρώπους.
Τα πρώτα χρόνια οι εκδρομές ήταν οδικές και είχαν ως προορισμούς την Ελλάδα (Σκιάθο, Μύκονο, Τήνο, Κέρκυρα ), τα Βαλκάνια (Μπάνσκο, Βελιγράδι Σόφια και Βουκουρέστι) και την Τουρκία (Κωνσταντινούπολη, Καππαδοκία). Στην πορεία όμως προστέθηκαν και οι αεροπορικές εκδρομές τόσο στην Ευρώπη (Ρώμη, Παρίσι, Λονδίνο, Βουδαπέστη, Βιέννη) όσο και εκτός Ευρώπης (Μαρόκο, Ντουμπάι, Ιορδανία).
Στην ιστοσελίδα www.latravel.gr μπορείτε να δείτε με λεπτομέρεια όλα τα ταξιδιωτικά πακέτα ανάλογα με την περίοδο που θέλετε να ταξιδέψετε ενώ το καλοκαίρι αγαπημένος
τρόπος διακοπών είναι και η κρουαζιέρα.
Μέσα από την ιστοσελίδα τους μπορείτε να δείτε και να κάνετε κράτηση σε όλες τις διαθέσιμες κρουαζιέρες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό καθώς το LA Travel συνεργάζεται τόσο με τη Celestyal όσο και τη MSC cruises.

Νέος χώρος, μεγαλύτερες δυνατότητες

Aπό τον Απρίλιο του 2023 η έδρα του πρακτορείου μεταφέρθηκε σε ένα νέο και μοντέρνο χώρο. “Εργαζόμαστε πλέον σε έναν πιο άνετο και καλαίσθητο χώρο με μοντέρνα σχεδίαση, ο οποίος μας διευκολύνει να παρέχουμε στους πελάτες μας μια ακόμη πληρέστερη
εμπειρία συνεργασίας. Έχουμε στη διάθεση μας τα πιο σύγχρονα μέσα ώστε να απολαμβάνετε ταχύτητα, ευελιξία, και σιγουριά στην εξυπηρέτησή σας, με τους ανθρώπους του γραφείου να βρίσκονται κυριολεκτικά μπροστά σας, έτοιμοι να καλύψουν κάθε σας αίτημα”.

Το LA Travel βρίσκεται στην οδό Παναγούλη 27 στην πλατεία Ταχυδρομείου (από το 2009 όπου βρισκόταν σε όροφο) ενώ πλέον στεγάζεται στην ίδια διεύθυνση στο ισόγειο σε ένα νέο καλαίσθητο χώρο. Πάντα από το κέντρο της Λάρισας είναι έτοιμοι να σας ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο! Τηλέφωνα επικοινωνίας 2410280710 & 6949248499.

Στόχος τους είναι όλα τα ταξίδια σας, ατομικά ή οργανωμένα, να ξεκινούν από εδώ. Επισκεφθείτε τα γραφεία τους, και η ομάδα του LA TRAVEL θα σας καθοδηγήσει ώστε να επιλέξετε τον ιδανικό προορισμό σε προσιτή τιμή η οποία να εκφράζει το αγαπημένο …”value for money”.

Δείτε μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρει:

Έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων για όλο τον κόσμο
Συνεργαζόμαστε με όλες τις αεροπορικές εταιρείες, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στις Low Cost εταιρείες όπως Ryan Air, Easy Jet, και Wizz Air. Βρίσκουμε τα οικονομικότερα εισιτήρια, με τις καλύτερες δυνατές ώρες αναχώρησης όταν μεσολαβεί ανταπόκριση. Αυτά, εκδίδονται και αποστέλλονται άμεσα στο ηλεκτρονικό μέσο που σας εξυπηρετεί, ενώ ενημερώνεστε για όλα τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα που θα χρειαστούν.
Προς αποφυγή περιττών χρεώσεων στο αεροδρόμιο, σας γνωστοποιούμε την πολιτική αποσκευών της εκάστοτε εταιρείας, και φροντίζουμε για το Online Check In των εισιτηρίων σας 48 ώρες πριν την πτήση. Προβαίνουμε ακόμη στη διαχείριση των εισιτηρίων σας έως και την ολοκλήρωση του ταξιδιού (εξυπηρέτηση καθημερινά 09:00 – 22:00), όπως και τη διαχείριση αλλαγών στα εισιτήριά σας (ακυρώσεις, αλλαγές ωρών, έκδοση voucher, επιστροφές χρημάτων).
Για την περίπτωση που η χώρα του ταξιδιού σας (Η.Π.Α., Καναδάς, Ρωσία, Κίνα, Αυστραλία, Ιορδανία, κ.ά.) απαιτεί τουριστική Visa, θα σας ενημερώσουμε πλήρως και έγκαιρα για τα βήματα της έκδοσής της. Φυσικά, σε ό,τι αφορά την αεροπορική σας μετακίνηση έχετε τη δυνατότητα πληρωμής μέσω μέσω e-banking, χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας, revolut, paypal, western union ή moneygram.

Κράτηση ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο
Συνεργαζόμαστε με το 90% των ξενοδοχείων όλου του κόσμου, και πετυχαίνουμε κρατήσεις σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές οι οποίες πολλές φορές είναι οικονομικότερες και του booking.com.
Παρέχουμε εναλλακτικές σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, ταιριαστές με τις ανάγκες του ταξιδιού σας, και με τη δυνατότητα να πληρώσετε λίγες μέρες πριν την άφιξή σας στο κατάλυμα, χωρίς προκαταβολή. Το Voucher της κράτησής σας εκδίδεται και αποστέλλεται ηλεκτρονικά από εμάς στο μέσο που σας εξυπηρετεί, όπως θα λάβετε επίσης ενημέρωση για τυχόν έξτρα χρεώσεις των ξενοδοχείων (δημοτικός φόρος, εγγύηση). Ακόμη, διαχειριζόμαστε την κράτηση για λογαριασμό σας καθώς και τις όποιες αλλαγές ενδέχεται να προκύψουν λόγω έκτακτων συνθηκών.
Στην κράτηση του ξενοδοχείου σας έχετε τη δυνατότητα πληρωμής μέσω e-banking, χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας, revolut, paypal, western union ή moneygram, ενώ σε  περίπτωση ακύρωσης λόγω Covid-19, εξασφαλίζουμε επιστροφή χρημάτων.

Ατομικά ταξίδια City breaks

Αν θέλετε να ταξιδέψετε έχοντας ελευθερία κινήσεων και να ανακαλύψετε μόνοι σας νέες πόλεις και πολιτισμούς, δεν έχετε παρά να διαλέξετε απλά την παρέα και τον επόμενο προορισμό σας. Φυσικά, μπορείτε να ταξιδέψετε και μόνοι σας καθώς το solo travelling αποτελεί μια νέα τάση στην ταξιδιωτική βιομηχανία. Το πρακτορείο μας αναλαμβάνει τις  αεροπορικές ή ακτοπλοϊκές μεταφορές σας, τη διαμονή σε ξενοδοχεία ή διαμερίσματα, το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας, όπως και όλες τις ανάγκες του ταξιδιού σας ( εισιτήρια μουσείων, συναυλιών, αθλητικών γεγονότων, χρήσιμοι χάρτες και οδηγοί πόλεων ). Η εμπειρία της ομάδας μας σε συνδυασμό με επιλεγμένα ξενοδοχεία, αξιόπιστες αεροπορικές/ακτοπλοϊκές εταιρείες και συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, σας εξασφαλίζει την επιτυχία του ταξιδιού σας

Οργανωμένες εκδρομές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Για όσους αναζητούν το οργανωμένο, ασφαλές, σωστά προγραμματισμένο ταξίδι.

Το πρακτορείο μας συνεργάζεται με όλα τα αξιόπιστα τουριστικά πρακτορεία της Ελλάδας με στόχο να σας παρέχουμε οργανωμένες προτάσεις διακοπών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Στην εταιρεία μας η εξειδίκευση είναι σημαντική και γι αυτό έχουμε επιλέξει σε συγκεκριμένους προορισμούς να συνεργαζόμαστε με πιο εξειδικευμένα πρακτορεία ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία ανάλογα με τον προορισμό που θα επιλέξετε

Ομαδικές δραστηριότητες για όλους

Σε συνεργασία με εξειδικευμένους έμπειρους και πιστοποιημένους συνοδούς, έχουμε σχεδιάσει πλήρως οργανωμένα πακέτα ταξιδιών ως πρόταση για εταιρείες που επιθυμούν να ενισχύσουν το πνεύμα τηςομαδικότητας και της εμπιστοσύνης μεταξύ των στελεχών τους.
Οι Outdoor Activities που παρέχουμε απευθύνονται σε όλους και μπορούμε να τις οργανώσουμε ακόμα και για μικρά γκρουπ με μεγαλύτερη ευελιξία.
Ενδεικτικά, ορισμένες από τις δραστηριότητες είναι η πεζοπορία – ανάβαση σε κάποιο βουνό ή μια ποδηλατική εκδρομή σε επιλεγμένες διαδρομές (ποδήλατα ηλεκτρικά και μη).
Για περισσότερη αδρεναλίνη, το πρόγραμμα μπορεί να περιλαμβάνει δραστηριότητες στη φύση όπως Canyoning και Rafting, καθώς και εκδρομές με Jeep 4×4 σε επιλεγμένες διαδρομές.
Τέλος, παρέχουμε μαθήματα ιστιοπλοΐας καθώς και εκμάθηση ski / snowboard σε χιονοδρομικά κέντρα ενώ για εκλεπτυσμένα γούστα, οργανώνουμε μαθήματα γευσιγνωσίας και οινογνωσίας σε παραδοσιακά κτήματα

Με την εγγύηση της INTERAMERICAN
Η συγκεκριμένη ασφάλιση σας προσφέρει την ταξιδιωτική βοήθεια που χρειάζεστε σε κάθε σας ταξίδι, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σας εξασφαλίζει μια σειρά από ταξιδιωτικές καλύψεις για συνηθισμένα απρόοπτα, όπως η καθυστέρηση πτήσης, η απώλεια αποσκευών και εγγράφων ή η ακύρωση ενός προγραμματισμένου ταξιδιού. Επιπλέον σας παρέχει όλη την πολύτιμη υποστήριξη και βοήθεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά περιπτώσεις όπως, ένα επείγον ιατρικό πρόβλημα, 24 ώρες το 24ωρο, σε όλο τον κόσμο.

Εξατομικευμένες λύσεις για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση

Σε μια εμπορική πραγματικότητα η οποία εξελίσσεται μέρα με τη μέρα, ίσως το επόμενο μεγάλο συμβόλαιο και ο επόμενος ιδανικός πελάτης ή συνεργάτης, να βρίσκονται μονάχα ένα επαγγελματικό ταξίδι μακριά. Υποστηρίζουμε την ανάπτυξη της επιχείρησης σας, καθώς και τη μέγιστη αξιοποίηση του επαγγελματικού χρόνου σας, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις για τη μεταφορά, τη διαμονή ή την εστίαση σας. Κλείνουμε και διαχειριζόμαστε τα εισιτήρια σας, όσο εσείς λαμβάνετε συνεχή ενημέρωση για την εξέλιξη του επερχόμενου ταξιδιού σας. Εξασφαλίζουμε τη διαμονή σας σε επιλεγμένα ξενοδοχεία που ταιριάζουν με τον προϋπολογισμό σας, και βρίσκονται στην κοντινότερη δυνατή απόσταση από τις υποχρεώσεις σας. Για το τέλος, προβλέπουμε και καλύπτουμε οτιδήποτε άλλο μπορεί να αιτηθείτε, να προκύψει, ή να απαιτηθεί, ώστε να κριθεί επιτυχημένο το επαγγελματικό σας ταξίδι, ή η συμμετοχή σας σε μια Έκθεση.

Είτε λαμβάνετε ενεργά μέρος σε μια Έκθεση, είτε απλώς την επισκέπτεστε με ενδιαφέρον αναζήτησης, η απόδοση σας οφείλει να διατηρείται υψηλή. Κατανοούμε τη σημασία που μπορεί να έχει ένα τέτοιο ταξίδι για την καριέρα και σταδιοδρομία σας, γι’ αυτό και φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια να οδηγεί στο ιδανικό για εσάς αποτέλεσμα. Αναζητούμε διαρκώς, και εξασφαλίζουμε έγκαιρα τα εισιτήρια της Έκθεσης που σας ενδιαφέρει, πετυχαίνοντας για εσάς και την ομάδα συνεργατών σας τις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Φροντίζουμε ώστε να αποκτάτε κάθε διαθέσιμο προνομιακό πακέτο, το οποίο θα σας προσφέρει μέγιστη ευελιξία και προσβασιμότητα στα Events. Μπορείτε να θεωρήσετε δεδομένο φυσικά ότι οι επιλογές μεταφοράς, διαμονής, εστίασης, καθώς και η ψυχαγωγία στις μη επαγγελματικές στιγμές του προγράμματος θα είναι εξατομικευμένες ιδανικά για εσάς και τους συνεργάτες σας

Τι θα λέγατε για ένα παραμυθένιο γαμήλιο ταξίδι βγαλμένο από όνειρο;

Ένα γαμήλιο ταξίδι είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσετε με τον αγαπημένο σας άνθρωπο τις πρώτες αναμνήσεις της κοινής σας ζωής. Αν ο σχεδιασμός του γάμου σας ήταν ένα κοπιαστικό αποτέλεσμα, τότε ένα άνετο και χαλαρωτικό ταξίδι για το μήνα του μέλιτος είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε. Αποφορτιστείτε από όλη την ένταση της προετοιμασίας και γιορτάστε την αρχή του έγγαμου βίου σας. Για το γαμήλιο ταξίδι σας, μπορείτε να βρεθείτε
κυριολεκτικά οπουδήποτε ονειρεύεστε. Θα σας καθοδηγήσουμε εμείς, και θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε προορισμούς και προτάσεις σύμφωνα με τις εμπειρίες σας, το γούστο, τα προσωπικά ή οικονομικά κριτήρια που έχετε ορίσει. Μπορείτε να συνδυάσετε κάθε ταξίδι, σε κάθε πιθανό προορισμό με δεκάδες δραστηριότητες, ή να ξεκουραστείτε και να «κακομάθετε» τον εαυτό σας και το έτερο σας ήμισυ με κάθε είδους απόλαυση.

Αναζητήστε εξωτικές αποδράσεις σε Ταϊλάνδη, Σιγκαπούρη, Μπαλί, Μαλδίβες, Σεϋχέλλες, Ντουμπάι και πολλούς ακόμη παραδεισένιους προορισμούς που θα θυμάστε για πάντα. Όποιον προορισμό και αν επιλέξετε για το μήνα του μέλιτός σας, εμείς θα προγραμματίσουμε όλο το ταξίδι σας με κάθε λεπτομέρεια ( μεταφορές, διαμονή, ξεναγήσεις, φωτογράφο,… ) όπως ακριβώς το ονειρεύεστε. Φυσικά, δεν είναι ανάγκη να παντρευτείτε για να  πραγματοποιήσετε ένα εξωτικό ταξίδι… καθώς υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε ένα μακρινό εξωτικό ταξίδι είτε με το έτερον ήμισυ είτε με την οικογένεια σας. Στα νέα μας γραφεία σας περιμένουμε για να σας παρουσιάσουμε τους
εξωτικούς προορισμούς και να σχεδιάσουμε μαζί το επόμενο ταξίδι σας.

Συνδυάστε πολλαπλούς προορισμούς και απολαύστε κάθε στιγμή του ταξιδιού

«Σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι». Πρόκειται για μια πολύ γνωστή φράση, η οποία δεν αποκλείεται να «γεννήθηκε» κατά τη διάρκεια μιας κρουαζιέρας. Πλεύστε με πολυτελή, All – Inclusive κρουαζιερόπλοια στη Μεσογειακή Ριβιέρα, γνωρίστε εξωτικά συμπλέγματα νησιών σε όλον τον κόσμο, ή ανακαλύψτε τον παράκτιο και θαλάσσιο πλούτο της Ελλάδας μέσα από κρουαζιέρες που προτείνονται από το LA Travel αποκλειστικά για εσάς.
Επιλέξτε το λιμάνι που σας εξυπηρετεί, και επισκεφτείτε πολλαπλούς προορισμούς όσο απολαμβάνετε εν πλω κάθε στιγμή του ταξιδιού. Βρείτε τις κρουαζιέρες που ενώνουν Μεσόγειο και Ανατολή με εκκίνηση από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, γνωρίστε την Καραϊβική και άλλους εξωτικούς προορισμούς, και διασχίστε ολόκληρο το Αιγαίο επισκεπτόμενοι τα ομορφότερα ελληνικά νησιά. Ο Πειραιάς, το Λαύριο, η Θεσσαλονίκη, ο Βόλος, η Καβάλα, και πολλά ακόμη ελληνικά λιμάνια είναι στη διάθεση σας, ενώ οι επιλογές του εξωτερικού σας παρέχουν την ίδια ευελιξία.

Οι ολιγοήμερες κρουαζιέρες 3 ή 4 ημερών στα νησιά του Αιγαίου, ταιριάζουν ιδανικά σε εσάς που επιθυμείτε να λάβετε μια πρώτη γεύση από αυτή την ξεχωριστή εμπειρία διακοπών. Οι κρουαζιέρες με μεγαλύτερη διάρκεια όμως, σας επιτρέπουν να συνδυάσετε μεγάλο αριθμό προορισμών σε ένα μόνο ταξίδι, και αυτό είναι κάτι που ενδείκνυται ιδιαίτερα στη χώρα μας. Μέσα σε ένα διάστημα 7 ημερών μπορείτε να επισκεφτείτε την κοσμοπολίτικη Μύκονο, την ιστορική Πάτμο, την παγκοσμίως γνωστή Σαντορίνη, την παραμυθένια Μήλο, την όμορφη Ρόδο, ή ακόμη και το γειτονικό Κουσάντασι.

Συνδυάζοντας το πάθος σας με ένα ταξίδι

Αν ένα ταξίδι δεν αρκεί από μόνο του να σας κάνει να ανυπομονείτε, έχουμε προτάσεις που θα σας κάνουν να μετράτε τις μέρες. Επιλέξτε την αγαπημένη σας Κυριακάτικη ασχολία, την αθλητική ομάδα που λατρεύετε, ένα προσωπικό ενδιαφέρον που έχετε και δεν περνάει μέρα χωρίς να φέρετε στο μυαλό σας. Έπειτα, συνδυάστε το με ένα ταξίδι, και η συνέχεια είναι δική μας. Είστε λάτρεις των Grand Prix της F1; Τότε μπορείτε να ταξιδέψετε μαζί μας στη γρηγορότερη πίστα του κόσμου, τη Monza της Ιταλίας. Επισκεφθείτε επίσης την Hungaroring που φιλοξενεί το Grand Prix της πανέμορφης Βουδαπέστης, ή όποια άλλη πίστα θέλετε να συνδυάσετε με μια εκδρομή, από την οποία φυσικά θα μεριμνήσουμε να μην λείπει τίποτα.
Η οσμή από τα καμένα ελαστικά κυριαρχεί στον αέρα, οι κορυφαίοι πιλότοι του κόσμου μάχονται για τις Pole Positions, και η αδρεναλίνη φτάνει στο «κόκκινο».

Αν όμως είστε φίλοι του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ, ή μόλις προκρίθηκε η αγαπημένη σας ελληνική ομάδα στο Final 4 της Euroleague, εμείς θα φροντίσουμε να απολαύσετε κάθε στιγμή του ταξιδιού σας στην πόλη της διοργάνωσης παρακολουθώντας τους αγώνες. Κερκίδες με ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και παθιασμένα συνθήματα, με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης να μάχονται μπροστά σας για την κατάκτηση της Euroleague. Για το τζάμπολ του Final 4 έχετε πια εξασφαλισμένη τη μεταφορά και διαμονή στην πόλη του τελικού.

Ένα πολυτελές ταξίδι ζωής, με κόστος μικρότερο από αυτό που φαντάζεστε

Από τους σύγχρονους ουρανοξύστες και τα μεγαλειώδη παλάτια, μέχρι το σκι με 45ºC εξωτερική θερμοκρασία, το Ντουμπάι και το Άμπου Ντάμπι είναι οι προορισμοί των αντιθέσεων. Όποτε κι αν σκοπεύετε να τα επισκεφτείτε, τα αεροπορικά εισιτήρια, η διαμονή, ο προγραμματισμός των δραστηριοτήτων, όπως και οι ξεναγήσεις σας σε σημεία ενδιαφέροντος, είναι αυτά για τα οποία δεν πρέπει να ανησυχήσετε καθόλου. Τα Εμιράτα σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε, και να σας δημιουργήσουν εντυπώσεις που δύσκολα θα ξεχάσετε.
Όλοι γνωρίζουν το Ντουμπάι και το Άμπου Ντάμπι για τα αμύθητα πλούτη, τους ουρανοξύστες, τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία ή τις καμήλες της ερήμου, αλλά ποιος μπορεί να τα ξεχωρίσει με σιγουριά; Ντουμπάι και Άμπου Ντάμπι λοιπόν ονομάζονται 2 ξεχωριστές χώρες, 2 Εμιράτα σωστότερα, με τις ομώνυμες πόλεις να αποτελούν τις πρωτεύουσες τους αντίστοιχα. Αφού λοιπόν μόλις απαντήθηκε ένα πολύ δημοφιλές ερώτημα, ετοιμάστε διαβατήρια και αποσκευές, το ταξίδι σας μόλις ξεκίνησε. Οι εκδρομές μας πραγματοποιούνται τακτικά, και με λιγότερα από 1.000€ έχετε μια άκρως δελεαστική ευκαιρία για ένα ταξίδι ζωής 8 ημερών. Γευτείτε μια εμπειρία πέρα από τα συνηθισμένα, και απολαύστε την πραγματική πολυτέλεια σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 5 αστέρων. Τα αεροπορικά εισιτήρια, οι μεταφορές, η πολυτελής διαμονή σας εκεί, καθώς και το πρόγραμμα δραστηριοτήτων σε Άμπου Ντάμπι και Ντουμπάι έχουν την υπογραφή μας.

VIP transfers με την ποιότητα της Mercendes-Benz, σε Ελλάδα και εξωτερικό

Όλα ξεκίνησαν από την αγάπη μας για τα ταξίδια. Και όπως σίγουρα θα γνωρίζετε, όταν κάτι το αγαπάς, θέλεις συνέχεια να το κάνεις καλύτερο και να το εξελίσσεις. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα των VIP transfers. Μια υπηρεσία που σας πάει παντού, με ασφάλεια. Γιατί όταν ταξιδεύεις, θέλεις να νιώθεις σίγουρος. Με την πολύχρονη εμπειρία μας, το υπερσύγχρονο βαν μας αλλά και το έμπειρο προσωπικό μας, μπορούμε να υποσχεθούμε ακριβώς αυτό. Τη σιγουριά σε κάθε σας χιλιόμετρο.
Είμαστε μια ομάδα που μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για τα ταξίδια και τις μετακινήσεις.
Οδηγοί που έχουν διανύσει εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα στην Ευρώπη, χαμογελαστοί και έμπειροι συνοδοί και, φυσικά, άνετα καθίσματα! Eτσι, παρέχοντας σας το πολυτελή 9θεσιο Mercedes Vito Tourer, σας εγγυόμαστε ασφάλεια, συνέπεια και άνεση σε συνδυασμό με μια σειρά από υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, για κάθε σας μετακίνηση.

Με τη χαρακτηριστική υψηλή άνεση μιας Mercedes-Benz, σας προσφέρουμε γενναιόδωρη ευρυχωρία (έως 8 άτομα), προηγμένα συστήματα ασφαλείας, υψηλής ποιότητας υλικά, κορυφαία άνεση σε όλες τις συνθήκες καθώς και όλα όσα ακομα χρειάζονται, για να αισθάνεστε όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα.
Σας παρέχουμε:
VIP transfers από και προς τα αεροδρόμια (Ελ. Βενιζέλος, Μακεδονία, Αγχίαλος)
Οργανωμένες εκδρομές για παρέες και οικογένειες έως 8 άτομα στην Ελλάδα και το
εξωτερικό
Private tour με ξενάγηση σε Μετέωρα, Όλυμπο, Πήλιο & Λίμνη Πλαστήρα
Εκδρομές σε θεματικά events (συναυλίες, grand prix, tournaments)
VIP transfers από τη Θεσσαλία για όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό
Bachelor party στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
Μεταφορές αθλητών και ομάδων για αγώνες και τουρνουά
Συνοδεία VIP προσώπων στην Ελλάδα

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ