Αυτό είναι το φθηνό αυτοκίνητο των 4.000 ευρώ -Ποιος το κατασκευάζει

484

Μια από τις ισχυρές δυνάμεις της κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίες παρουσίασε τις ανανεωμένες εκδοχές δύο μοντέλων, ένα από τα οποία διακρίνεται για την ιδιαίτερα χαμηλή του τιμή.

Σημαντική είναι η πρόδος που έχουν επιτύχει τα τελευταία χρόνια οι κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες, κατασκευάζοντας σύγχρονα μοντέλα που προσφέρονται σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Πρόκειται για χαρακτηριστικά που φέρουν δύο μοντέλα της εδρεύουσας στην πόλη Wuhu αυτοκινητοβιομηχανίας Chery. Αυτά είναι τα “Ice Cream” και “Little Ant” που πρόσφατα ανανεώθηκαν σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν περαιτέρω τους δεσμούς τους με το καταναλωτικό κοινό.

Από αριστερά στα δεξία: Chery Ice Cream/Chery Little Ant
Από αριστερά στα δεξία: Chery Ice Cream/Chery Little Ant

Οι τιμές του Ice Cream ξεκινούν από τα 3.800 ευρώ και φτάνουν τα 5.600 ευρώ, ενώ αυτές του Little Ant κυμαίνονται μεταξύ 7.600 -9.600 ευρώ. Αμφότερα απευθύνονται σε νεαρής ηλικίας οδηγούς και έχουν ως κοινό παρονομαστή τις μικρές τους διαστάσεις που τους χαρίζουν την απαραίτητη ευελιξία κίνησης εντός του αστικού ιστού.

Σε επίπεδο κινητήρων το Little Ant έρχεται σε δύο εκδόσεις. Και οι δύο ενσωματώνουν κινητήρα 41 ίππων/95 Nm στον πίσω άξονα, με τον υποψήφιο αγοραστή να μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο μπαταρίες- μία 25,05 kWh που εξασφαλίζει έως και 251 χλμ. αυτονομίας, και μία μεγαλύτερη 29,23 kWh για διάνυση έως και 301 χλμ. με μία φόρτιση.

Ανεξαρτήτως έκδοσης υποστηρίζεται ταχυφόρτιση, επιτρέποντας στη μπαταρία να φορτίσει από το 30 έως το 100% σε μόλις 40 λεπτά.

Από την άλλη, το Ice Cream κινείται από κινητήρα 27 ή 40 ίππων με μπαταρίες που εξασφαλίζουν αυτονομία 120, 170 ή 205 χλμ.

Κεντρική σχεδιαστική φιλοσοφία των δύο μοντέλων είναι το… παιχνιδιάρικο στιλ, με την ανανέωση να φέρνει στο προσκήνιο το χρώμα Pure Green για το αμάξωμα. Στο εσωτερικό και τα δύο μοντέλα ενσωματώνουν κεντρική οθόνη αφής 9 ιντσών, με την κάμερα οπισθοπορείας να αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού.

 Chery Little Ant
Chery Little Ant

Όπως αναφέρουν διεθνή Μέσα, με τα Ice Cream και Little Ant η Chery έχει ως στόχο να παρέχει οικονομικές και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις κινητικότητας, κυρίως σε νεαρής ηλικίας άτομα που αναζητούν ένα προσιτό και αξιόπιστο μεταφορικό μέσο για το πολυσύχναστο αστικό περιβάλλον.

Πηγή: carandmotor.g

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ