Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: «Σε έφαγα σαν μπεκάτσα» – Όσα σοκαριστικά άκουσε στο τηλέφωνο η σύζυγος του γιατρού

355

Μία οικογένεια που η αγάπη την ένωσε αλλά την χώρισε η δολοφονική μανία του πατέρα και πεθερού.
Στην Αγία Βαρβάρα το σοκ μεγάλο για το αγαπημένο ζευγάρι που δεν θα το ξαναδούν μαζί με τα τρία του παιδιά, η ριπή του όπλου που σκότωσε τον σύζυγο αντηχεί ακόμα, σοκ και από το απροσδόκητο δράμα η κόρη να καταγγέλλει την μητέρα της για συνέργεια.

«Όσες φορές μιλούσα με τον πατέρα μου στο τηλέφωνο άκουγα τη μητέρα μου από μέσα σαν υποβολέα. Ο πατέρας μου τελευταία φορά πήγε στη Σπάρτη τον Σεπτέμβρη του 2023. Οι γονείς εκεί μένουν το περισσότερο διάστημα, επιστρέφουν, δημιουργούν προβλήματα για 5-6 μέρες και ξανά φεύγουν. Τελευταία φορά επέστρεψαν στις 13 Φεβρουαρίου. Περίμεναν την αδερφή και τον γαμπρό μου στην είσοδο της πολυκατοικίας για να τους βρίσουν», δήλωσε ο γιος του δράστη.

Σήμερα η πεθερά και ο πεθερός του θύματος βρέθηκαν στα δικαστήρια.

«Το έκανα αλλά δεν ήταν προμελετημένο. Δεν προσχεδίασα τίποτα. Ήταν η κακιά στιγμή έπειτα από βαριές κουβέντες που ανταλλάξαμε», είπε ο πεθερός του θύματος και δράστης.

Ενώ, η πεθερά ανέφερε: «Δεν προέτρεψα τον σύζυγό μου στο φονικό. Είμαι αθώα, δεν ήμουν εκεί. Έπειτα πήγα για να τον συνοδέψω στο αστυνομικό τμήμα».

«Ο πατέρας μου θεωρώ ότι το είχε προαποφασίσει να σκοτώσει το θύμα και γι’αυτό έφερε και το όπλο από την Σπάρτη. Η δε μητέρα μου, θεωρώ ότι ενίσχυσε την απόφασή του με την προτροπή της και τη συμπεριφορά της. Γνώριζαν το πρόγραμμα της αδερφής μου και ήξεραν ότι θα λείπει στη Σπάρτη. Ομοίως, γνώριζαν ότι ο αδερφός μου Σάββατο βράδυ ή εργάζεται ή θα είναι έξω. Επίσης, γνώριζαν ότι τα ανήλικα παιδιά του θύματος τα κρατάω εγώ με την σύζυγό μου γιατί το θύμα συνήθιζε να βγαίνει για δουλειές του σπιτιού. Ήξεραν δηλαδή ότι μπορούσαν να τον βρουν μόνο του στην είσοδο του σπιτιού όπως και έγινε», περιέγραψε ο γιος του δράστη.

Ήταν η κόρη που έβαλε στην υπόθεση της κατηγορούμενης την μητέρα, μιλούσε με τον σύζυγό της στο τηλέφωνο.

«Μέχρι πριν 3 χρόνια οι σχέσεις τους ήταν καλές και το ζευγάρι άφηνε τα παιδιά στους παππούδες. Ωστόσο, οι γονείς μου είχαν γίνει παρεμβατικοί στη ζωή της αδερφής μου. Τότε, μετά από δική μου προτροπή βρήκαν μια γυναίκα για να κρατάει τα παιδιά μέχρι που αραίωσαν τις σχέσεις με τους παππούδες. Οι γονείς μου θεώρησαν ότι γι’αυτό έφταιγε ο γαμπρός μου και έγιναν εχθρικοί απέναντί του. Θεωρώ ότι επειδή έχαναν τον έλεγχο δημιούργησαν όλη αυτή την ιστορία με την κακοποίηση των παιδιών με σκοπό να πάρουν εκείνοι την επιμέλεια. Ότι αυτός ήταν ο σκοπός τους μου το είχαν πει ρητώς», πρόσθεσε ο γιος του δράστη.

Κάτω στο σπίτι ο πατέρας άδειαζε το όπλο του στον σύζυγό της, πάνω άκουσε την μάνα της να φωνάζει, όπως θα πει, «ρίχτου».

Η σύζυγος του θύματος και κόρη του δράστη σημείωσε:

«Όλα έγιναν άνευ αιτίας. Ο πατέρας μου ήθελε να έχει τον έλεγχο σε όλα. Δεν υπήρχε λόγος να γίνει όλο αυτό. Την ώρα του φονικού μιλούσα με τον σύζυγό μου στον τηλέφωνο. Πήγαινε να πετάξει τα σκουπίδια. Η κόρη μου βρισκόταν στο αυτοκίνητο. Άκουσα τη μητέρα μου να φωνάζει στην κόρη μου «που πας με τον ψυχάκια». Όταν έμπαινε ο σύζυγός μου στην είσοδο της πολυκατοικίας άκουσα την μητέρα μου να φωνάζει «Ρίξτου, ρίξτου». Τότε άκουσα έναν πυροβολισμό και ο σύζυγός μου σταμάτησε να μιλάει».

Συγκλονιστική και η κατάθεση του γιου αδερφού της χαροκαμένης γυναίκας.

«Είδα από το μπαλκόνι τον πατέρα μου να κρατάει την καραμπίνα και να φωνάζει «τον σκότωσα τον Π…». Όταν πήρα τηλέφωνο το θύμα άκουσα το τηλέφωνό του να χτυπάει στο ισόγειο και κατάλαβα ότι ήδη τον είχε σκοτώσει. Όταν φώναξα στον πατέρα μου από το μπαλκόνι «τι έκανες ρε;» εκείνος, έστρεψε το όπλο κατά πάνω μου και είπε «θα σε σκοτώσω και εσένα». Αυτό το είδε και ο 12χρονος γιος μου που βγήκε στο μπαλκόνι».

Οι λεπτομέρειες της τραγωδίας διερευνώνται ακόμα, ο ισχυρισμός του καθ’ ομολογίαν δράστη είναι πως η κόρη δεν περνούσε καλά η κόρη το διαψεύδει.

Ο γιος του δράστη περιέγραψε: «Εκ των υστέρων, η πεθερά μου που βρισκόταν στο διαμέρισμά μου βγήκε στο μπαλκόνι με τη σύζυγό μου, μου είπε ότι νομίζει πως ο πατέρας μου πυροβόλησε και τρίτη φορά στον αέρα. Εγώ δεν το άκουσα γιατί είχα μπει μέσα για να καλέσω την άμεσο δράση. Η μητέρα μου έχει κάνει κατά το παρελθόν πολλές φορές κίνηση να επιτεθεί στην αδερφή μου και μάλιστα τον Σεπτέμβρη του 2023 της είχε πετάξει ένα ποτήρι».

Τώρα με βαρύ το κατηγορητήριο η δικαιοσύνη καλείται να λύσει τον γρίφο και να αποδώσει δικαιοσύνη.

«Σχετικά με την μητέρα μου, αφού είδε τον πατέρα μου να βγαίνει με το όπλο έξω , ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα έλεγε «Που πας; Τι κάνεις;». Αντίθετα η μητέρα μου τον προέτρεψε να ρίξει. Είμαι ακόμα σοκαρισμένος με την απάθεια με την οποία η μητέρα μου πέρασε πάνω από το πτώμα του θύματος. Φοβάμαι για τις ζωές μας αν γυρίσουν στο σπίτι», είπε καταλήγοντας ο γιος του δράστη.

Στην Αγία Βαρβάρα τραγικές φιγούρες η σύζυγος, τα παιδιά που δεν θα ξαναδούν τον πατέρα τους που έπεσε από την καραμπίνα του παππού τους νεκρός.

Πηγή: megatv.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ