Θεσσαλονίκη: «Την πέταξε στο κρεβάτι και τη μαχαίρωνε» – Κυνική περιγραφή της δολοφονίας από τον φίλο του συντρόφου της 41χρονης

3122

Την ώρα που 39χρόνος σύντροφός της άτυχης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, επιμένει να κρατάει το στόμα του ερμητικά κλειστό για την άγρια δολοφονία της 41χρονης την πρωτοχρονιά, ο 34χρονος φίλος του, σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπές, ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια το ματωμένο σκηνικό του θανάτου που κατέστρωσε ο 39χρονος, για να βγάλει από τη μέση τη σύντροφο και μητέρα του παιδιού του με τον πιο φρικτό τρόπο.

Όπως ομολόγησε χθες, στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών της Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, μόλις η γυναίκα μπήκε στο σπίτι, οι δυο άνδρες όρμησαν πάνω της και την ακινητοποίησαν πριν καλά καλά προλάβει να αντιδράσει.

Στη συνέχεια, της έδεσαν τα χέρια και τη φίμωσαν και όταν πλέον ήταν ανήμπορη να αντισταθεί, ο 39χρονος την πέταξε στο κρεββάτι και άρχισε να καρφώνει το μαχαίρι στο σώμα της και να την κατακρεουργεί μέχρι που της «πήρε» τη ζωή.  Στη συνέχεια, φόρτωσαν το άψυχο κορμί της σε ένα μπαούλο και το πέταξαν σε απόκρημνο σημείο στην Χαλκιδική.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την ιστορία της εξαφάνισης της 41χρονης μητέρας. Γνώριζαν ότι ο σύντροφός της είχε παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας, μάλιστα είχε χτύπησε ανελέητα αρκετές φορές την αδερφή του και αμέσως τον έβαλαν στο μικροσκόπιο.

Ο σεσημασμένος συνεργός εντοπίστηκε από τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της δολοφονίας, ενώ υπάρχει και βίντεο που δείχνει τους δύο άντρες να κουβαλούν το μπαούλο. Ο δολοφόνος μέχρι στιγμής τηρεί αρνητική στάση, επιμένει να κρατάει το στόμα του κλειστό, όμως οι αστυνομικοί είναι σίγουροι ότι θα σπάσει και θα ομολογήσει σύντομα.

Πηγή: newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ