25χρονος ήρθε “χαλαρός” στη Λάρισα για Πάσχα και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

503

Διασωληνώθηκε ένας ακόμη ασθενής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Η προνοητικότητα Λαρισαίου γιατρού να ζητήσει την εξέταση όλων ανεξαιρέτως των περιστατικών που θα εμφανιζόταν στη χθεσινή εφημερία του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, μετά τη δυσάρεστη τροπή που πήρε η υπόθεση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη συνοικία της Νέας Σμύρνης, γλύτωσε από τα χειρότερα έναν νεαρό και ανυποψίαστο που εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοιό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του paidis.com πρόκειται για 25χρονο που τις τελευταίες ημέρες μετακινήθηκε από την Αθήνα στη Λάρισα προκειμένου να περάσει το Πάσχα με συγγενείς του που διαμένουν στη Νέα Σμύρνη, ενώ μια ταχυκαρδία τον οδήγησε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, για να διαπιστωθεί τελικά πως νοσούσε χάρη στην προνοητικότητα του γιατρού που επέμεινε για τεστ σε όλους τους.

Ο νεαρός, που μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων αναχώρησε για το σπίτι του, ενημερώθηκε για το ότι βρέθηκε θετικός στον ιό, ενώ ήδη έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Σήμερα όμως ένιωσε και πάλι αδιαθεσία με αποτέλεσμα να επισκεφθεί το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου και παρέμεινε με τους γιατρούς να υποστηρίζουν ότι είναι καλά στην υγεία του και πιθανότατα το Σάββατο να πάρει εξιτήριο.

Διασωλήνωση

Εν τω μεταξύ σήμερα κρίθηκε απαραίτητο να διασωληνωθεί ένας από τους ασθενείς που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό, ανεβάζοντας έτσι το συνολικό αριθμό των ασθενών που διασωληνώθηκαν σε 6 στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας.

Ειρήνη Παπουτσή

Πηγή: PAIDIS.COM

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ