Ενημερώσου και σπούδασε με προνομιακά δίδακτρα στα Νέα Τμήματα 2023 – 2024 στο Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος!

603

Το Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος στη ΛΑΡΙΣΑ σας περιμένει για μια συναρπαστική, μοναδική εμπειρία με υψηλούς στόχους, διακρίσεις, με μια ομάδα που κύριο μέλημα της είναι να παρέχει στους πρωταγωνιστές της, με τις εκπαιδευτικές της υπηρεσίες, τα θεμέλια για μια πολλά υποσχόμενη εκπαιδευτική και επαγγελματική ανέλιξη, μια εξασφάλιση για το μέλλον!

Σπουδές στα πιο σύγχρονα επαγγέλματα με άμεση επαγγελματική αποκατάσταση επιλέγοντας ανάμεσα σε 90 ειδικότητες από 12 τομείς σπουδών, όπως: Τουρισμός – ΓαστρονομίαΟμορφιά – ΜόδαΥγεία – ΠρόνοιαΕκπαίδευσηΛογιστική – ΔιοίκησηΝέες ΤεχνολογίεςΕπικοινωνία ΜΜΕΕφαρμοσμένες ΤέχνεςΠληροφορικήΜηχανολογία,  ΥποδομέςΑθλητισμός.

Στο Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος:

  • Απόλυτα εξειδικευμένη εκπαίδευση με αναβαθμισμένο πρόγραμμα σπουδών και ένα ισχυρό κρατικό Δίπλωμα.
  • Υψηλό επίπεδο εκπαιδευτικών με μεγάλη επαγγελματική και εκπαιδευτική εμπειρία.
  • Υπερσύγχρονα εργαστήρια πλήρως εξοπλισμένα, αμφιθέατρα και αίθουσες με οπτικοακουστικά μέσα.
  • Σύγχρονη πλατφόρμα για on line  επιπλέον μαθήματα – σεμινάρια και ψηφιακή τάξη e-class με πλούσιο και σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό για όλους του σπουδαστές.
  • Εκπαιδευτικά Προγράμματα μετεκπαίδευσης – εξειδίκευσης με το αποκλειστικό προνόμιο Διεθνών Πιστοποιήσεων, αποκτώντας διευρυμένες δυνατότητες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
  • Ετήσιο ημερολόγιο δράσεων, ημερίδες, συνέδρια και συμμετοχή σε εκθέσεις και διαγωνισμούς  με αυταπόδεικτο όφελος για όλους τους σπουδαστές και αποφοίτους.
  • Γραφείο σταδιοδρομίας   που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους σπουδαστές και τους αποφοίτους.

o Εξασφάλιση 100% στους απόφοιτους μας Πρακτική  Άσκηση σε συνεργαζόμενες εταιρείες οργανώνοντας Ημέρες Καριέρας.

o Επαγγελματική αποκατάσταση με παροχή σημαντικής βοήθειας στην εύρεση εργασίας , διασύνδεση των αποφοίτων μας σε όσο χρόνο  χρειαστεί και μετά την αποφοίτηση τους με πλήθος συνεργαζομένων επιχειρήσεων.

o Υπηρεσίες  συμβουλευτικής για σύνταξη Βιογραφικού και διαχείριση συνέντευξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ