Φυσικό Αέριο: Κλειστά καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα

578

Με στόχο την προστασία της υγείας των πελατών, των συνεργατών και των εργαζομένων καθώς και την διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας της εταιρείας και της συνεχούς εξυπηρέτησης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η εταιρεία Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας εφαρμόζει την τηλεργασία για το σύνολο των κρίσιμων λειτουργιών της.

Ενεργά Δίπλα σας

Οι πελάτες μας είναι η προτεραιότητά μας και θέλουμε, ακόμα και στις ειδικές αυτές συνθήκες να διασφαλίσουμε την αδιάλειπτη παροχή όλων των υπηρεσιών μας χωρίς να απαιτείται η προσέλευση στα φυσικά μας καταστήματα. Οι καταναλωτές μπορούν να εξυπηρετηθούν με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Τηλεφωνική Γραμμή Εξυπηρέτησης 181133
  • Ηλεκτρονικές υπηρεσίες και My Account (ενημέρωσης κι εξόφλησης λογαριασμών κατανάλωσης) στο site μας www.fysikoaerioellados.gr
  • E-mail: [email protected]
  • Το κανάλι εξυπηρέτησης στο Facebook
  • Υπηρεσία Chat

Σε πλήρη συμμόρφωση με τα μέτρα πρόληψης του ΕΟΔΥ (Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας) σας ενημερώνουμε ότι τα καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα θα παραμείνουν κλειστά από την Τρίτη 17.03.

Εφαρμογή τηλεργασίας

  • Εφαρμόζουμε τηλεργασία για το προσωπικό των κεντρικών γραφείων (κατ’οίκον) με πλήρη λειτουργικότητα υποδομών, συστημάτων και υπηρεσιών.
  • Χορηγούμε άδειες ειδικού σκοπού στους εργαζόμενους για τη φύλαξη των παιδιών, εφαρμόζοντας την σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.
  • Αναστείλαμε το σύνολο των επαγγελματικών ταξιδίων εντός κι εκτός Ελλάδας.

Ψηφιακή ενημέρωση

Οι συνθήκες που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρες για την παγκόσμια κοινότητα.

Ως Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας και συμβάλλοντας με τον δικό μας τρόπο στην συνολική προσπάθεια για την πρστασία της υγείας όλων μας θα συνεχίσουμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας αξιοποιώντας προηγμένα τεχνολογικά Μέσα.

Πηγή: dikaiologitika.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ